lennin Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Witam. :blink: Mam takie pytanko do uczestnikow forum. Jest moze ktoś z mojej miesciny? Bo zaczynam juz miec obawy czy dobrze zrobilem zamawiajac w DIALOGu usluge ADSL 1Mb/s. Czytam i czytam a tu sie okazuje ze same problemy maja uzytkownicy. Czy sie myle? Prosze o opinie :unsure: Przez ostatnie 9 miechow jechalem na Multimedi 256kb/s. Transfery maxymalne na p2p zawsze 30-32kB/s pingi wmiare niskie. Pozdrawiam Edytowane 26 Czerwca 2005 przez lennin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Tak ja jestem z tej miesciny i posiadam to łącze od lutego. Chcesz wiecej info to nr GG-4742311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennin Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Moje GG 2784346. Jezeli mozesz poswiecic mi chwilke jestes z łodzi lub aleksandrowa łódzkiego zapraszam na krótka rozmowe ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja mam to łącze od roku i zero problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matir Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witaj ja tez jestem z tej miesciny i NIE mam zadnych problemow, poza 3 incydentami ze tracil polaczenie na kilka godzin, ale dialog gadal ze cos tam z serwerami robili! Ogolnie chodzi bardzo dobrze transfery do 200 kb na lepszysz serwerach w grach pingi po 40 a gram w call of duty! Mam to od 3 miesiecy i 3 razy nie bylo poloczenia przez kilka godzin! Skoro jestes z aleksa odezwij sie na gg 6605102 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 wlasnie jak to jest u was z tymi pingami? u mnie srednio 30-40.. oczekiwalem po tym 1 mega pingow rzedu max 30 a nie minimum 30 eh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...