gorzkim Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Mam film nagrany 20-kilka lat temu nagrany małą amatorską kamerą produkcji chyba radzieckiej i tu pytanie gdzie można by to oddać w celu przegrania na jakiś nośnik typu kaseta ,CD. Jest to dla mnie cenna rodzinna pamiątka. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez gorzkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Szukasz ogloszenia archiwizacja danych - video ble ble ble ..... ladnie dzwonisz ,pytasz czy robia , mowisz jak sprawa wyglad i po sprawie , gdzies nawet takie ogloszenie widzialem , ale za godzien filmu chcieli cos chyba z 70zl albo wiecej . Musisz poszukac , pozatym tez zalezy na czym to masz nagrane i czy beda w stanie z tego zrzucic. Powodzenia i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Znalazłem za minutę filmu z taśmy 8mm 3zł :D Przysłali mi odpowiedz z jednego studia czekam jeszcze na dwie oferty Edytowane 27 Czerwca 2005 przez gorzkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...