Skocz do zawartości
sniper98

Geforce Fx5500 256mb/128bit

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko chcialbym sie dowiedziec konkretnie o podkrecaniu GF FX5500

GalaxyZEUS Szukalem juz ale nigdzie nieznalazlem odp dotyczacych tego typu GF Aha mam jeszcze jeden problem mianowicie gdy gram w GTA SA jest aLL ok a gdy tylko odpalam FIFE 2005 obraz przy grze sie psuje (tzn. obraz tak jagbuy sie kroi )mial ktos podobny problem z ta karta

Pozdro czekam na odp.

Dziex !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sempron 2200+ 1,5 Ghz ( pod. na Semp. 2400+ tj. 1707MHz ) pamieci 256 noname(333)KingSton 256(400) Mobo. Asrock K7VT4A+ Zasilka 350v Graf. Galaxy zeus FX5500

Edytowane przez sniper98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z tym krojeniem mam problem we wszystkich grach :/ i nie mam pojęcia co to jest :/

ale zawsze jak tek mam to sobie wrzucam gre na pasek na chwile i potem znowu włączam (z paska) i już ok jest ale to strasznie wkurza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spylon przecież twój fx to nie ultra jak moj jest zwykły okrojony o 50 w memory a ty masz 300/400 o 150 okrojony fx 5600 not ultra-325/550 ultra 325/650 ultra 2 400/800 :|

1526464[/snapback]

:mur:

http://www.google.pl/ - znasz cosik takiego i umiesz z tego czegoś korzystać ?

:lol: To jest Ultra, zapewniam cię, tylko on ma 256 Mb i pamięci hynixa 5.0 ns, co ja na to poradzę, takie taktowanie ten model posiada i już. Po prostu ten model to pełen wypass, chciałbyś taki ? :lol: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi