Net Hool's 64 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 co sądzicie o tym zasilaczu HuntKey HK-400AP?? http://proline.pl/shop.php?prodid=48554e54...530302d31334250 kosztuje on 210 zt. uważacie ze to dobra cena za taki zasilacz, czy za ta kase dostane lepszy a jak tak to jaki?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 co sądzicie o tym zasilaczu HuntKey HK-400AP?? 1516596[/snapback] Zasilacz jest na rynku od kilkunastu dni więc wiele opinii nie uświadczysz. Wysłałem kilka sztuk po różnych serwisach, więc na dniach będzie wiadomo nieco więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpj Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ponowię pytanie, ponieważ zasilacz jest już troche dłużej na rynku. Na zenfist.pl wad nie wypisują, ale chciałbym się dowiedzieć czy warto w niego inwestować. Jak bardzo dobre są napięcia? Skaczą? I przede wszystkim jak jest u niego z cziszą, czy jest niesłyszalny? Bo to jest dla mnie priorytetem razem z dobrymi napięciami. Cena 209 zł w zenfist.pl, chyba dobra. Tylko czy warto w niego inwestować, jak za 259 zł można kupić Tagana 380 U01? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja mam Taga i sobie chwale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja mam ten zasilacz i jest naprawde cool, jak dla mnie jest on najlepszym wyborem do ~200zł. Miałem wcześniej Szefa 360W i muszę powiedzieć, że jest o niebo lepszy, cichy, masa kabli, nie grzeje się tak no i ma łądne napięcia, do tego ten FAN 140mm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Jak z tym zasilaczem,jest wporządku za tą cene,czy nie,bo nie wiem czy brac tego HuntKeya czy Chifeteca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Jak z tym zasilaczem,jest wporządku za tą cene,czy nie,bo nie wiem czy brac tego HuntKeya czy Chifeteca ? 1578355[/snapback] Przeczytaj jeszcze raz posta powyżej swojego. Tam znajdziesz odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...