liechmaster Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 co sadzicie o tych plytkach ? czy warto je kupic? i jak sie je zaklada? trzeba jes smarowac? jesli tak (a pewnie tak :D ) to czy na calej powierzchni dokladnie czy wystarczy tak gdzie jest wiecej miejsca( bez tych cienkich kawalkow przy mostkach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Kupiłem tą płytke nie dla lepszego chłodzenia, tylko żeby procka nie ukruszyć. Tempierature wg. testów podobno obniża o 1-2 stopni. Cena poniżej 20 zł - więc kupuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a smarowales ja pasta? czy tak na "sucho" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a smarowales ja pasta? czy tak na "sucho" ?posmarowałem artic silver, ale czy coś pomogło ?? bardziej dla lepszego samopoczucia. Tylko uważaj na mostki przy smarowaniu - bo poprzedniego durona to musiałem później ludwikiem wymyć by chciał działać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 chodzi wam o copper shimy czy o takie plytki jak ColdPlate??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ja mam cold plate i to jets HALA !!! nie kupujcie tego hlamu wcale nie obniza temp ale ja podwyzsza zwlaszcza przy WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Ta płytka to bardziej jest do tego żeby jadra nei ukruszyć ale że by smarować ja pasta po co ???????????????????? Napewno sie polaca kupic takie coś jak czesto zdejmujesz z proca radiator potem by było Tato kup nowego proca bo niechcaca skruszyłe ale ja tylko tak heheee :lol: :lol: :lol: chcałem sobie popaczeć 20zł to nei majatek wiec kup :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ma ktoś może coś takiego do sprzedania ? gdzie mogę to kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 heh nie masz latwo :) najlepiej zamow z jakiegos serwisu , wiem ze www.4max.com.pl je sprzedaje ale na pewno inne tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 1 - Coppershima nie smaruje sie pasta ! na sucho panowie , na sucho ! 2 - Qpic go mozna w roznych wysylkowych firemkach, mozna tez u Mate-go, a przy okazji jeszcze WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 www.discotech.waw.pl terz sprzedaje Coopershimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ja mam cold plate i to jets HALA !!! nie kupujcie tego hlamu wcale nie obniza temp ale ja podwyzsza zwlaszcza przy WCColdPlate to są płytki co je się zapodaje między proca a peltiera, w każdym innym przypadku IMHO są zbędne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja mam cold plate i to jets HALA !!! nie kupujcie tego hlamu wcale nie obniza temp ale ja podwyzsza zwlaszcza przy WCColdPlate to są płytki co je się zapodaje między proca a peltiera, w każdym innym przypadku IMHO są zbędne ja mam zamiast peltierka bo blok za duzy zeby bezposrednio na procu lezal - a peltierka takiego jak chce do dzis niegdzie dostac nie moge :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 tu:http://www.dangerden.com/mall/peltiers.asp sa takie ze powinny cie zadowolic za wysylke miendzynarodowa biora 21USD a 226W Peltier kosztuje 38 USD to wychodzi 173 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 heh wszystko ladnie pieknie ale za przesylke za duzo - moze ktos jeszcze bedzie chcial kupic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a na gieldzie sie da kupic oryginalne copper shirmy? bo nie chce kupowac plytki za 15 zlotych i dodawac 20 za przesylke, a innych rzeczy nie planuje kupowac narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a na gieldzie sie da kupic oryginalne copper shirmy? bo nie chce kupowac plytki za 15 zlotych i dodawac 20 za przesylke, a innych rzeczy nie planuje kupowac narazie No pewnie gdzies sie da. Ale we wrocku ni ma. Szkoda. Tam zresztą nikt nie pamieta o oc. Moze ktos by sie tym zają?? Fajnie by bylo. Nie tra by bylo zamawiac czekać 2 tygodnie i placic jeszcze 20 zeta więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 panowie bez przesady ! po pierwsze paczka nie kosztuje 20 a w zaleznosci od paczki ok 10 zl a po drugie czas dostarczenia to jakies 3-4 dni a przez servico 24 h (cena ok 17 zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 paczka ze stanow kosztuje 21 $ jakby bylo jeszcze paru chetnych na peltierki, bloki , chlodnice etc to dajcie znac na maxio88@interia.pl - wtedy zamowi sie co trzeba i cene wysylki podzieli na czesci - mam na mysli jeszcze jakies 4-5 osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Orientuje się ktoś dzie można kupić w Krakowie tanio dobrego coopershima?powiedzmy żebym to koło 20 zet sie zmieścił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 gdybym mial te 3 lata wiecej otwozyl bym sklep co sj 4max tylko mial bym zeczy zciagane ze stanow wiecie bloki beltiery itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Arnie wybacz, ale kto u ciebie kupowalby, jesli nie daloby sie nic zrozumiec z opisow ? otwozyl - otworzyl!!! ta spacje przed "bym" juz ci wybacze zeczy - rzeczy !!! facet to jest 3 klasa zciagane - sciagane ! beltiery - ja nie moge, przeciez tu nie mozna zrobic orta, no nie mozna !!!! Nawet MS Word przy tobie wysiada !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Pisal bym w Wordzie z korekta 8) btw to jestem dyzgrafem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 hihihi mialby ekipe do poprawiania bykow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...