coolister Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Witam !!! Ostatnio w miarę możliwości zmodernizowałem kompa,został mi tylko stry procek athlon xp 1800+thoroughbred. Reszta zestawu jest w sygnaturze.Jakiego procka radzilibyscie mi kupic? Athlona teraz mam podkreconego i chodzi jak 2100 czyli 1730 Mhz. Chodzi mi głownie o wydajnośc w grach. Pozdrawiam i thx za pomoc:) Edytowane 26 Czerwca 2005 przez coolister Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a jakiś przedział cenowy ??? ale jak coś to SEMPRON :D albo pentium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Raczej Barton XP 2500+ (ewentualnie mobile). A ten 1800+ to palomino czy thoroughbred, bo jak ten drugi to da sie z niego wycisnąć duzo, duzo więcej... Edytowane 26 Czerwca 2005 przez halibut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolister Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Procek jest z jądrem thoroughbred. W dodatku mam chyba fabrycznie odblokowany mnoznik bo teraz u mnie chodzi na x 13 a fabrycznie 11,5 :) Więc chciałbym zmienic na procka który będzię chodził co najmniej 2,2 Ghz(moze byc bo niewielkim o/c) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no to podkrec smialo swojego procka do 2,2ghz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Popieram przedmówcę. 2,2 ghz nie powinno być problemem. Mój tyle robi już na 1,65v. Ten procek ma potencjał, daj mu szanse :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 AMD Athlon64 X2 4800 BOX 2MB/2.4GHz/S-939 za 4580zł na www.computer.istore.pl - to weź :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolister Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) A jak myslicie czy mój procek pójdzie na fsb 166 ? jak tak to na jakim mnozniku? bo z tego co zauważyłem to chyba lepiejk by było gdym zmienił procka na takiego co chodzi nominalnie na fsb 166. Co o tym myslicie? Ja myslałem o kupnie czego takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54756821 Edytowane 27 Czerwca 2005 przez coolister Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Moim zdaniem nie ma sensu placić ponad 400 zł, a dlaczego to już Ci napisałem w PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Albo podkręć procesor albo poszukaj jakiegoś na jądrze Bartona (najlepiej 2500+, może jeszcze znajdziesz jakieś wersje mobile). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...