Skocz do zawartości
m_a_s_t_a

Modecom 350 Gtf, A Radeon 9800 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Moj konfig:

Athlon 3200+

Nf7-S

2x256 MB DDR

Radeon 9550

Samsung 200 GB

Nec 3540A

sieciowka i pare wiatraczkow

modecom 350 GTF.

Zamierzam zmienic grafe na Radeona 9800 pro i stad moje pytanie. Czy ta zasilka pociagnie ten sprzet? ( wiem, ze np. Chieftec 360W daje rade). Chcialbym sie upewnic, ze nie bedzie problemow ( zanim kupie te karte :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

m_a_s_t_a napisał(a):

Moj konfig:

Athlon 3200+

Nf7-S

2x256 MB DDR

Radeon 9550

Samsung 200 GB

Nec 3540A

sieciowka i pare wiatraczkow

modecom 350 GTF.

Zamierzam zmienic grafe na Radeona 9800 pro i stad moje pytanie. Czy ta zasilka pociagnie ten sprzet? ( wiem, ze np. Chieftec 360W daje rade). Chcialbym sie upewnic, ze nie bedzie problemow ( zanim kupie te karte :) )

1516790[/snapback]

Ta zasiłka nie takie sprzęty ciągnęła...

Będzie chodzić na pewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociagnie bez obaw. Sam mam ten zasilacz. Daje rade i na GF6800 (testowalem przez 2 dni). Mam 2 twarde, 2 cd/dvd - romy, 2 katody UV :D, 3 wiatraki w obudowie (lightening :) ) reszta jak w configu ponizej. Aaa, i mam jeszcze podkrecony procek i karte graficzna. Jednym slowem- dobry to zasilacz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi