Trendzik Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zainstalowałem sobie SoulSeek 156c, czyli najnowszy, uruchomiłem, zalogowałem się, wpisuje utwór do wyszukania, i cos tam znajdzie, biore Download, i po chwili, jakby zrywa połączenie z soulseekiem, po prostu nie da sie ściągać tego pliku który zaznaczyłem i program nie wyszukuje utworów. Nie można też gadać na Chat-cie na soulseeku, jak wchodze do jakiegoś pokoju, na początku jest OK, a po chwili pisze DISCONNECT. Nawet jeżeli jestem połączony, to nie moge nic sciagac i nic wyszukac. Nieraz można wyszukiwac ale tylko przez chwile. Co to może byc ???? Pomocy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Firewall ? Router ? Wyłacz, przekieruj porty... Napisz jaki masz net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ok, poradziłem sobie, włączyłem Nvidia Access Manager i wyłączyłem tam Firewalla !! Ale teraz mam inny problem , gdy włączam Windows wywala błąd : W sieci istnieje duplikat nazwy ! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...