mattnick Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jakim rozmiarem papieru szlifowac miedz na lustro ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jakim rozmiarem papieru szlifowac miedz na lustro ?? 1516931[/snapback] Zacznij od 600 lec do 2500 zmieniajac papier co ok 500 potem pasta polerska i masz lusterko. Szlifuj na tafli szkła na mokro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Tafli szkła na mokro ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Tafli szkła na mokro ?? 1517000[/snapback] grrr... ludzie, temat wałowny tysiące razy, nawet faqu jest. kładziesz papier scierny na szybie i szlifujesz na mokro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 przylacze sie do tematu .. bo mam taki pytanie tez z czyszczeniem bloku .. czy jak wloze bloczek sam ten miedziany kawalek do "cylita" czy to mi wyczesci go ?? slyszalem ze tak .. ale wole sie upewnic .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) przylacze sie do tematu .. bo mam taki pytanie tez z czyszczeniem bloku .. czy jak wloze bloczek sam ten miedziany kawalek do "cylita" czy to mi wyczesci go ?? slyszalem ze tak .. ale wole sie upewnic .. 1517172[/snapback] Nie kombinowalem nic cylitem. Wydaje mi sie ze jesli wyczysci to tylko tlenki i ewentualnie naloty. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez piteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nio i o to mi wlasciwie chodzi bo szlifu tym napewno nie robie .. do tgo najlepszy jest papierek .. oki dzia za odp .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...