xlg Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jak w temacie : Co polecacie w tym przedziale cenowym ? ATI czy NV (jezeli cos to jaka mam wybrac) a moze kisić kapuche (poczekac az ATI bedzie mialo premiere swojego potwora graf.) /z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kilka tygodni temu nabyłem ASUSa GF 6600GT i jest zadowolony z wydajności karty. Jakoś zawsze wole inwestować w NV gdyż mam spokój ze zgodnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ASUS 6800LE, ja swojego kupiłem za 799zł z gw na odblokowanie 16potoków i 6 vertexów. To był sklep który ogłaszał sie na Allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kilka tygodni temu nabyłem ASUSa GF 6600GT i jest zadowolony z wydajności karty. Jakoś zawsze wole inwestować w NV gdyż mam spokój ze zgodnością. 1517039[/snapback] o jakiejej zgodności piszesz :blink: ja kisił bym kase :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No tak, chyba to juz jest normalne ze pisze sie posty CO KUPIC w dzile PODKRECANIE..... ehhhhh...... @xlg: nie podałes czy masz AGP czy pci-e, a to robi jakąs taką niewielką roznice.... @Sebastian22: hmmm, przyłaczam sie do cavvara: jaka zgodnośc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No baaaa :) Przecież jak gra nie ma certyfikatu TWIMTBP (The Way It's Meant To Be Played) to wtedy nie uruchomi się na żadnej karcie graficznej kanadyjskiego producenta - ATI. Nie wiedzieliście o tym? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Na Katowickiej giełdzie komputerowej można dostać Gigabyte GF 6600GT już za 690zł ,inne modele GF6600GT 730-790zł polecam Ewentualnie radek 9800pro za 590-640zł za reszte dokupić RAMU dzis 1GB Ramu to byle standard 1,5 GB to przyzwoity standard ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Co za bzdury opowiadasz :) 512 - 1024 MB RAM to jest w zupełności wystarczająca ilość. Najwyższy oficjalny wynik na świecie w 3DMark'u 2005 został osiągnięty na komputerze z 512 MB RAM. Wynosił on ponad 14 tys. pkt. dalej za nim było już różnie z ilością RAMu ale żadna o ile pamiętam nie przekraczała 1024 MB. Wiem, że 3DMark05 nie jest zbyt optymalnym narzędziem do pomiaru wydajności zestawu ale daje jakiś ogólny obraz - jedno jest w każdym razie pewne - ma naprawdę duże wymagania a 512 MB RAM mu w zupełności wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Co ma w ogóle RAM do 3DMarków? Dużo RAMu daje komfort gry, i tu nie ma już o czym dyskutować. 512 to stanowczo za mało by pograć bezstresowo w dużo nowych gierek na full detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Napisz mi tytuły gier w które mając np. AMD X2 4800+ do tego GeForce'a 7800 GTX oraz "tylko" 512 MB RAM sobie komfortowo nie pograsz...(oczywiście na full detalach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 W Boiling Point dysk muli nawet na 2 GB :P Majac taki sprzet raczej nie ma sie 512 RAMU, to po pierwsze, a komfort gry to pojecie ktore kazdy odbiera inaczej. Wiadomo, w Dooma 3 pograsz, w Riddicka, HL2 itp. też, ale nie unikniesz doczytywania map na początku gry, a to już dla niektórych może byc brakiem komfortu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 miala byc o grafice a nie ramie :wink: jesli agp to bierz 6800LE modowalnego. zmodowana miazdzy wszystkie 6600GT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) A ja bym wolal poczekac i qpic x800xl/6800 gt, pozdro Edit: http://allegro.pl/show_item.php?item=55604811 hmmm interesujaca oferta, ciekawe czy to nie kant Edytowane 28 Czerwca 2005 przez picus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 jak myslicie kiedy te x800xl stanieja do 800zl ?? czy stanie sie to odrazu po wyjsciu fudo czy jakis czas po tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Chodziło mi o to ze niektóre gry sygnowane przez NV mogą mieć proglemy na kartach ATI B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A ja bym wolal poczekac i qpic x800xl/6800 gt, pozdro Edit: 1519775[/snapback] jakis strasznie tani :> az podejrzane :blink: . B) R9800PRO RULA !!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ale widzicie ten gość pisze, że nie zna sie na OC, to może znaczy, że nie zna też cen kart graf... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...