darch Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 usb pc to pc - znalazłem taki programik pisze że nie dziala na xp ale nie o to chodzi jak to działa wie ktoś może? czy da sie przez usb uzyskać jakiś transfer plików czy też grać w jakieś gry zna ktoś jakieś podobne programy ? jak to można wykorzystać ? nie eksperymentuje bo: 1-nie mam kabla usb-usb 2-kolega z pokoju ma xp ale może drugi da sie namówić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasam Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja spiąłem sobie kiedys 2 kompy przez usb - ale miałem płytę główna msi z obsługą takiej opcji - bo normalnie to musisz mieć specjalny kabel - w porównaniu z innym łaczeniem to jest wypas - poszukaj na stronie ze sterownikami do łyt głównych hey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 wypas? raczej nie... uzywałem tego do podpinania laptopa i chodzi to jakos ale nadaje sie tylko do przerzucania małych plików. nie mowie juz o tym ze porządny kabel kosztuje tyle co dwie sieciówki i kilka metrów skrętki - a to jest o wiele lepsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...