HucK Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Moja siorka chodziła mi po necie, ale jej zabroniłem, bo zawsze mi coś spiepszyła... (ma 7 lat) Powiedziałem jej, żeby dała jakąś gre to jej zainstaluje i będzie mogła grać, ale nie da się... Jest takie coś jakby się karta już paliła... Same artefakty lataja... Próbowałem odkręcać, podkręcać kartę i nic 3 razy przeinstalowałem i też nic... :mur: W innych grasz wszystko chodzie dobrze nawet na podkręconej karcie... Jak myślicie co może być tego powodem?? Sorka, że nie mam screenów, ale to skasowałem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A sprobuj zmienic stery, czesto jest to proste a zarazem skuteczne rozwiazanie. PS. Oprocz sterownikow, to zmien jeszcze temat, bo jest bezsensowny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A jest to stara gra czy nowa ? BO jezeli stara to pomóc moze win 98 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Pisze, że działa na 98, ale u kolegi na XP działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No to stery, directx, łatki - ew. zgodność - spróbuj. Poszukaj Patchy do gry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Hehe teraz mam problem. Zainstalowałem jakieś starsze stery i działa, ale teraz GTA SA nie działa, a ona zobaczyła, że działa i teraz nie da mi żyć... :/ EDIT: chyba to roztrzygnę na pięści :D Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...