viod Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Co prawda nie zdawalem tej matury ale wyniki sa po prostu straszne . Mam nadzieje ze nastepne lepiej pojda . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 sorry za OT ale mam pytanie. czy fizyka i matma roz. byly takie trudne? bo zdaje w przyszlym roku i nie wiem czy dopelnic sobie szkole jakimis korepetyciami czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 To i ja napisze :/. Niedosyt pozostał tym większy, że z matmy byłem lepiej przygotowany niż napisałem :|, szkoda mi mojej korepetytorki, która tyle rpacy w to włożyła :/. Polski 40% ok Angielski 92% i 71% Matma 54% i 24% ;( Mam nadzieje, że się dostane tam gdzie trzeba :]. Arnie co do matmy to możesz spokojnie uczyć się w połowie 3klasy, ale fizyka była trudna i jak chcesz napisać przyzwoicie to juz teraz zacznij kuć :D. Ps. Jutro świętuje :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 sorry za OT ale mam pytanie. czy fizyka i matma roz. byly takie trudne? bo zdaje w przyszlym roku i nie wiem czy dopelnic sobie szkole jakimis korepetyciami czy cos 1519165[/snapback] Nom dobrze by bylo znalesc sobie korepetytora. Jedyny problem w tym ze nie ma takiego ktory umialby cie odpowiednio przygotowac do nowej matury. Wszyscy ucza starym systemem tj. na egzaminy na akademie medyczna:/. Musisz szukac . bo sam mozesz nie dac rady :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Polak 59 Ruski 82/70 Matma 65/50 :D jutro impraaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 o kurcze to jestem dość średnim ale jak patrze na wyniki i oglądam wiadomości to raczej powinienem się strasznie cieszyć :D najwazniejsze ze dostane sie gdzie chce bez wiekszych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Polski 60% Angielski 97% / 80% Matematyka 64% / 14% nosz kur..wa 2 dni nauki do majmy to było chyba jednak trochę za mało, szczególnie na przygotowanie do rozszerzonej, co widać po wyniku :wink: , na wszelki wypadek już podanie o poprawe dałem, jak bym sie nie dostał tam gdzie chcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) ustne: polski 45% angielski podst. 100% pisemne: polski 86% angielski 89% / 64% geografia 65% / 42% nie jest źle, lipny wynik troche z ustnego polaka, ale olać to :wink: Edytowane 28 Czerwca 2005 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Co prawda nie zdawalem tej matury ale wyniki sa po prostu straszne . Mam nadzieje ze nastepne lepiej pojda . 1519151[/snapback] wyniki są jakie są, a to pewnie dlatego że nie można było ściągać tak jak na starej... http://www.oke.poznan.pl/pliki/aktualnosci...matura_2005.pdf tu jest średnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Nie schlebiaj sobie- zobaczymy jak poradzicie sobie na studiach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ustnymi się chwalił nie będe bo nie ma czym. Jeśli chodzi o pisemne to też nie ma się czym chwalić: Polski pods.: 63% Anglielski pods.: 92% Matma pods. : 74% Matma rozsz: 54% i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Poradzą sobie. Trzeba wierzyć w młodzież :wink: . W woli wyjaśnienia: Test to nie byl nie ma ABCD. Jest kilkadziesiat pytan... 1518160[/snapback] Wyróżnia się testy zamknięte i otwarte. Wasz był "otwarty". Edit - bo oczywiście zapomniałem :mur: Gratuluję wyników i życzę sukcesów na studiach. Edytowane 28 Czerwca 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Nie schlebiaj sobie- zobaczymy jak poradzicie sobie na studiach... 1520011[/snapback] A ty co wyskoczyłeś jak Filip z konopii, do kogo to kierujesz? jeśli do ogółu, to ja Ciebie prosze weź takich czarnych wizji nie przenoś na ten grunt. rzygać mi sie chce jak czytam takie posty jak Twoje... a o studia to sie nie martwie bo poradziłam sobie bdb na maturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja tak samo po ocenkach z matury zbytnio sie nie martwie o studia, zwlaszcza ze moim zdaniem matura byla bardziej na myslenie niz na wiedze. a nauczyć sie zawsze mozna przed egzaminem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 no to teraz ja polak 83% matma 80% angol podst 90% rozsz 2x84% niechudo jak kolega powiedział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 To teraz ja, troche słabo, ale nauki też za wiele nie było z mojej strony. Lektury z polskiego dzień przed czytałem (streszczenia) (o Potopie pisałem chociaż go nigdy nie czytałem, i nie oglądałem filmu :oops: ) ustne: polski 65% angielski podst. 85% pisemne: polski 60% angielski 80% / 44% wos 67% / 57% Myślicie że mam jakieś szanse na studia dzienne ?? Do szkoły do ktorej chciałem złożyć papiery biorą pod uwage mature oraz świadectwo ukończenia liceum ( ukołczyłem ze średnią 4,1 ). Nie wiem czy jest sens składać papiery gdziekolwiek ! Co myślicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Wydaje mi się, że szanse masz/miałeś, bo najprawdopodobniej byś musiał zdawać jakieś egz. wstępne ;) Wątpię, aby przyjmowali z samym wosem ;) W większości wymagana jest również historia/geografia, matematyka, na techniczne raczej matma + fizyka/biologia/chemia. Nom ale zależy gdzie/na jaką uczelnię ;) P.S. Zdałem :) Teraz oczekiwanie na wyniki rekrutacji na studiach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ustne: Poslki 100% Angielski 90% Pisemne: Polski 77% i 73% Angielski 92% Biologia 92% i 80% Musiałam się pochwalić ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Hm Z polskiego i niemca miałem po ponad 50% z matmy zaś.. hm cóz, sporo mniej ale i tak zdałem.. :D Zeby zdac nie trzeba sie było duzo uczyc. Z matma np robiłęm tak ze zaczynałem robić te trudniejsze zadania.. wiedzac już ze zapewniłęm sobie odp ilosc punktow :) NA zadnym z egz pisemnych sie nie stresowałem... szczerze :) Zawsze przychodziłęm jako ostatnia osoba na sale.. wygladało to tak jakby na mnie czekali. ;) Rotfl.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Polski - 54% Angielski - 98%/89% Geografia - 77% (suchar, 0 przygotowania) Niemiecki 89%/80% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...