niko2003 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Mam pytanie, chce kupić drugi monitor 17'' Mam karte graficzną jak w opisie (HydraVision obługiwana. mam pytanie do ludzi którzy używają tego cuda ? Jak wygląda zabawa, praca, przeskakiwanie z jednego na drugi, wszystko co wiecie Jaki musze kabel kupic (bo w karcie graficznej mam jeden dla monitora, drugi dla LCD ?? Edytowane 27 Czerwca 2005 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) do karty grafcznej masz dodana przejsciowke dvi-dsub - podpinasz, dalej juz zwykły kabel monitorowy i chula zabawa ciekawa, ale wymaga przyzwyczajenia. mozna przegladzac wiele stron naraz, albo jednocześnie sprawdzac poczte czy grać i kontrolować temp na bierząco, albo fimy ogladac i robic coś jeszcze przekakiwanie z jednego na drugi wyglda nastepujaco (2 monitory) - jak wyjade kursorem za ekran w kierunku drugiego monita to kurosor sie tam pojawia. ps. hydravision daje mozliwość odpalenia tez wirtualnych monitorów ps2. najczesciej odpalam tylko jeden monit edit: 2x 15'' - obydwa monitory są straaaasznie lipne Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...