igomako Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 no wiec ruszy cz nie? (mowie o totalnym braku karty, niema jej w slocie) na bo jak napisalem pare postów nizej 9800 mi padł, i kombinuje jak go uruchomic, wpadlem na pomysl by przestawic płyte główną z agp na pci, włożyc 9800 (nie mam karty na pci), włożyc spreparowana dyskietke, odpalic, sflashowac, zresetowqac bios płyty głównej i wrocic z pci do agp i czieszyc sie jak dziecko moją genialnoscia :) tylko czy to sie uda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Z tego co sie orientuje, to bez karty graf. nie ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brainfucker Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 jeżeli masz bootowanie z agp to komputer nie wstaje? powinno pójść przecież to normalny blind flash karty graf w prawdzie nie próbowałem ale podobno działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belialos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak na mój gust, to powinno ruszyć. U mnie działa, fakt że to sprzęt zupełnie innej klasy (cel. 433), ale bootuje normalnie, wcześniej oczywiście sygnalizuje błąd, ale po kilku sekundach oczekiwania na reakcję użytkownika kontynuuje sekwencję startową. Odnośnie ustawienia PCI/AGP, to ja mam informację, że to jest PRIMARY device, więc w przypadku braku karty w ustawionym porcie powinien szukać innej mozliwości i odpalić bez problemu. Jeśli jestem w wielkim błędzie to proszę mnie skarcić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...