tom1234 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Czołem:D Chciałbym Was zaprosić do świeżo powstałego serwisu traktującego o rozrywce, grach i sprzęcie. Poszukujemy równierz redaktorów, więcej info na stronie... :mur: Podaje adres: Centrum Wirtualnej Rozrywki Pozdrawiam i proszę o nieusuwanie tematu, serwis jest nie komercyjny, i taki ma pozostać. Prosiłbym o wpisywanie w tym wątku uwag odnośnie działania strony. Co wam się podoba a co należy zmienić:) Istniejemy dla graczy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Troche stare to newsy :wink: UWAGA 1: Taki temat to powonien znajdować się w dziale "Prezentacje" UWAGA 2: Usuń linka z podpisu - chyba nie czytałeś regulaminu :mellow: Ogólnie to bedzie Troche % :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Tylko tam pewnie nikt nie zagląda, a mi zależy na szybkiej opinii:) Linka zaraz usunę, nie czytałem przyznaje się:P Tylko czemu nie może byc?:P Może moderacja będzie dla mnie łaskawa, wkońcu można życ w symbiozie:P A co do newsów to nie było na to czasu, a io redakcja jeszcze sie nie wzieła do roboty. To pewnie wina tej pogody:) pozdrawiam Edytowane 27 Czerwca 2005 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 skoro nie pobieracie oplat za rejestracje to dlaczego zeby wejsc do dzialu recenzje trzeba byc zarejestrowanym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Na dole jest polityka prywatności. Wymagamy rejestracji ze wzgędu na to że chcemy zbudować community graczy, każdy użytkownik otrzymuje od Nas konto którym może się posługiwać w serwisie i komentować praktycznie całą zawartość. Pozatym rejestracja to jest moment;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie kupujemy kota w worku.. a tak po za tym... tamten dział został po to zrobiony zeby ci CO CHCĄ tam zaglądali ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 no tak, jest polityka prywatnosci, ale zeby ja sprawdzic trzeba sie zalogowac, rofl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 I o takie uwagi mi chodziło:) ZAraz będziemy poprawiać:) Dzieki walcie dalej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...