finalcell Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam problem widzieliście pewnie reklamy przeczytałem regulamin no i niby spoko podpisuje umowe na 12miesięcy za 2 pierwsze 30zł i moge ją zerwać wciągu 60dni bez ponoszenia żadnych kosztów, ale czuje gdzieś tu kruczek tyle że nie wiem gdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 DZIAŁ > PROWIDERZY tam jest o neo duzo tak cosik mi sie zdaje, a nie na Oślej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie ma nic o tej promocji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 TO jak nie ma, to sam napisz TAM A nie zaśmiecaj na Oslej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 TO jak nie ma, to sam napisz TAM A nie zaśmiecaj na Oslej... 1517485[/snapback] wez wyluzuj... moze warto zadzwonic na ta linie poswiecona neo i sie dokladnie popytac ? Moze uprzejme panie lub panowie wszystko ci dokladnie wyjasnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) wiedziałem : ] :]:] to nie jest 60 dni :> ale 59 dni :] okres promocyjny trwa 60dni ale jak sie dowiedziałem sprzęd trzeba zwrucić maksymalnie 59 ;:] Edytowane 27 Czerwca 2005 przez finalcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) wiedziałem : ] :]:] to nie jest 60 dni :> ale 59 dni :] okres promocyjny trwa 60dni ale jak sie dowiedziałem sprzęd trzeba zwrucić maksymalnie 59 ;:] 1517522[/snapback] I jeszcze jesli byłes abonentem usługi Neostrada TP w czasie chyba od 1.01.2005 do 1.05.2005 nie mozesz ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>[/color] udzialu w tej promocji. Jak podpiszesz umowe to pamietaj na 30dni przed koncem terminu musisz ja wypowiedziec, badz wprowadzic aneks do umowy. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Novus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...