DFlash Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mój problem wyglada następująco, wszystko działało ok dopóki nie wgrałem gta sa i były te trzaski w dżwięku. Wyczytałem żę pomagają sterownki YouP-PAX-VIv2.2 więc ściągnąłem wgrywam a tu prąd wyłączyli. I jakie bym teraz sterowniki nie wgrał to mi ich nie wykrywa po restarcie, obojętnie czy te nieoficjalne czy oficjalne od creativa lub te co są w xp od razu, zawsze jest to co na screenie. Jak ktoś wie co zrobić oprócz formata to niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Spróbuj przełożyć kartę do innego slotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wyczyść sterowniki za pomocą Driver cleaner`a w trybie awaryjnym.Zmiana slotu moze pomóc.Są jeszcze sterowniki kx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) albo przywracanie syetemu jest bardzo pomocne i przydatne, gdyby tego nie było musiałbym robić co tydzień format :wink: Edytowane 28 Czerwca 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFlash Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Przywracanie nie działało, wywaliłem winde i wgrałem od nowa i już działa, ale dżwięk i tak trzeszczy mi w gta sa na tych nieoficjalnych sterownikach. Cóż trzeba czekać na jakiegoś patcha do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Spróbuj jeszcze zmienić ustawienia, dla przyspieszenia sprzętowego direct sound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...