Jacek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Po instalacji sp1 w xp coś zchrzaniło mi się z udostępnianiem plików w sieci lokalnej. Jeśli ktoś próbuje wejść do mojego kompa wyskakuje mu okienko gdzie widnieje coś takiego: w miejscu gdzie jest jakby login jest "IPC$" i trzeba podac jakies hasło... W "zarządzanie komputerem" IPC$ znajduje się w zakładce udziały i nie mozna tego usunąć. Wie ktoś może co trzeba zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Utworz konto dla "gosci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 nic nie dało :( a poza tym juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 stworz konto o takiej samej nazwie jak komputer ktory probuje wejsc i wlacz konto goscia ktore jest domyslnie wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 stworz konto o takiej samej nazwie jak komputer ktory probuje wejsc i wlacz konto goscia ktore jest domyslnie wylaczone Wciąż nic, znaczy to samo. Wcześniej pamiętam ze nie trzeba było tworzyć kont dla osób dla poszczegóknych osób w sumie jest to normalne... Mieć np. 20 osób na liście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 zakladam ze masz xp.pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Włącz konto gościa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Włącz konto gościa :D Wiesz, że konto gościa miałem włączone wcześniej niż administratora?? ;) I kicha, nic nie pomaga wszystko niby jest jak byc powinno, ale wciąz wyskakuje komunikat z IPC$. Teraz nie mam sp1 i mimo wszystko te badziewie wciąż się pojawia. Nie wiem nawet jakie jest hasło do tego icp :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...