Eloek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam problemy z monitorem crt CTX 705F - po pewnym czasie wlancza mi sie kolor rozowy na calym ekranie tzn. jest wszystko rożowe :) nie wiem jak to opisac ...:/ jak go uderze z boku czasem wraca do normalnego wyswietlania ale coraz rzadziej to pomaga :/ Moze to miec zwiazek z podkrecaniem ?? choc plyta ma blokade pci/agp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=111919 Zimne luty i tyle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xardas Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Pozwolę sobie podłączyć się do tego tematu. Otóż mam problem z monitorem Philips Brillance 107 MP, którego mam już jakieś 7 lat i do tej pory byłem bardzo zadowolony. Od kilku dni po włączeniu monitora "lata" cała lewa strona obrazu. Do tego dochodzi także samoczynna zmiana szerokości wyświetlanego obrazu. Dzieje się tak przez jakieś 10 min. od włączenia. Potem jest normalnie, tylko czasami coś tam na ekranie "mrugnie". Wcześniej z tym sprzętem nie było żadnego problemu. Czy to znak, że on już się starzeje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...