Skocz do zawartości
neno

Neostrada I Dsl

Rekomendowane odpowiedzi

dsl i adsl do symetrycznosci nic nie maja raczej tpsa bez zadnego problemu moglaby wprowadzic neostrade 1mb download i 1mb upload tylko ze to nie ma sensu... a symetrycznosc to wlasnie oznacza rownosc uploadu i downloadu. natomiast synchronicznosc i asynchronicznosc to zupelnie inna sprawa. lacze asynchroniczne to takie ktore jak potrzebuje cos wyslac to wysyla bajt startowy potem zaczyna nadawac a na koncu bajt koncowy leci. i bodajze w 10 bajtach pierwszy i ostatni nie zawieraja danych wlasciwych. a lacze synchroczniczne nadaje nonstop jak nie ma co nadawac to puszcza puste bajty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie stałe ip w iDSL ma jedną WIELKĄ POWAŻNĄ WADE :

- Zupełny brak anonimowości w sieci

% Information related to '80.55.xxx.xx4 - 80.55.xxx.xx7'

inetnum:      80.55.xx.xx4 - 80.55.xxx.xx7

netname:      {W_TYM_MIEJSCU_BEDZIE_NAZWISKO_POSIADACZA_DSLa}{I JEGO MIEJSCOWOSC}

descr:        {MIEJSCOWOSC}

descr:        POLAND

country:      PL

To tak tylko dla informacji .. w Neostradzie tego nie ma, bynajmniej w ten sposób .. a na zmienne ip polecam dyndns.org

1568181[/snapback]

I plus i minus. Zauwaz jednaj, ze identyfikacja przez RIPE jest tylko wtedy gdy wezmiesz DSL'a na FIRME!!!!!! (to sie nazywa ochrona danych osobowych), jezeli wezmiesz na osobe fizyczna nic tam nie znajdziesz to po pierwsze, przynajmniej u mnie wykazuje jakas firme z drugiego konca polski :)

Ale szczerze powiedziawszy w neo cenilem sobie zmienne IP, ale wkurzaly mnie te rozlaczania neta co okreslony czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi