Skocz do zawartości
tomek1906

Grafa

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec doszedlem do wniosku ze czas oddac mojego wysluzonego geforaca (patrz sygnaturka) i zainweestowac w grafe na ktorej bede mogl pohulac w takie gry jak SA czy battlefield2, w sprzecie odrazu przyznaje ze sie nie orientuje wypadłem z obiegu a nie chce kupic szajsu, moje zasoby kasy to około 350 zeta, moja płyta ma AGP 4X. Prosze o wyrozumialość i konkretne przykłady :)

pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tyle już było na ten temat postów... w tym przedziale cenowym tylko radeon 9550

1518301[/snapback]

:mur:

jak na tyle postów tak odpowiadałeś to :mur: :mur: :mur:

ja to bym sie rozlądal za jakims 9500/9700pro 128mb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz 9550

Kup 9800 ważne tylko by był z jakimiś dobrymi pamiątkami

Ewentualnie jakiegoś 9500 lub 9700

Ja osobiście polecał bym ci Excalibura 9800XT - wyjefajna grafa tylko nie wiem ile teraz kosztuje :wink: tylko byś musiał jeszcze trochę dołożzyć :wink:

Edytowane przez SILENT...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomek czy ty ślepy jesteś przecież podali ci 9500@pro albo lepiej 9700 a ty wyskakujesz z 9600 czy ty nie rozumiesz że ten 9600 to [ciach!]o w porównaniu z 9500pro bo 9500pro ma 8potoków a nie 4 jak 9600 poza tym na allegro były 9800xl mediony czyli [ciach!]na karta w kosmos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz mam calkowity mentlik co sadzicie o tej 1519132[/snapback]

Oblokowujesz w riva tunerze. Ale nawet jak wymienisz grafe to mozesz zapomnieć o pograniu w normalnych detalach w takie gry jak battlefield 2, a wszystko przez procek, Celeron sie nie nadaje do gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba zdecyduje sie na gf6200 i odblokuje mu te potoki a co do tego celka to wiem ze sie nadaje do grania ale od czegos trzeba zaczac prebudowe kompa a nie mam tyle kasy zeby odrazu wyłożyć na płyte główna i procka a mysle przyszłościowo B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze: dowiedz się czy moga ci wysłac model który się moduje bo z tego co ogólnie wiadomo to na agp z tym ciężko

po drugie : karta ma pamięci tsop o dostępie 5ns więc za bardzo ich nie podkręcisz

polecam przemysleć zakup i upewnić się co do modowalności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biorac wszystkie za i precziw stanelo na tym http://sirius.pl/product.php?action=info&id=15328&sid=1 wiem ze wszystko idzie do produ i z ajakis czas juz ta karta bedzie pewnie przezytkiem ale tak samo byl o z tym co mam teraz, roznice napewno zauwaze a co do tych potokow jesli staral bym sie je odblokowac za pomoca tego programu Riva coś tam istnieje jakies zagrozenie ze sie karta spier!@#i ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zagrożenia raczej nie ma chodzi o to że procent kart na agp które się modują jest mały a wydajność 6200 x4 potoki jest delikatnie mówiąc mizerna chociaz zapewne jakiś wzrost wydajności odczujesz po zmianie, ja na twoim miejscu poszukałbym na allegro jakiegoś radka 9500 pro czy 9700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary my ci tu dobre karty polecamy a ty z gofnem nam wyskakujesz to co podaleskosztuje 600zł a mówiłeś że masz 400zł poza tym nie opłaca ci się tego brać najlepiej jak kupisz radzia 9800pro np na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54672841 pamiętaj tylko żeby miał 128mb (ramu) i szynę 256bit np ten co podałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba troche wieszka niz jakas zobacz co mam w podpisie :lol:  :lol:  :lol:

1519434[/snapback]

no róznice odczujesz tylko fajerwerków w grach nie odpalisz, a poza tym nie ci szkoda wyrzucać w błoto 400 zł jak za 30 zł więcej masz 6200@6600? który starczy ci na pewno na dłużej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ostatnie porownanie znalazlem ejszcze cos takiego http://sirius.pl/product.php?action=info&id=12473&sid=1 strasznia ja zachwalaja w tym artykule http://www.sirius.pl/art.php?id=190&typ=test&aid=158 jak sie ona ma do tej: http://sirius.pl/product.php?action=info&id=15328&sid=1 ??

P.S.

dzieki za cierpliwosc :lol: B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh facet ale sie uparles rozumiem e chcesz grafe nowa nei z allegro.

prawde jest taka ze w tej cenie to ze sklepu dostaneisz smiec w porownaniu do grafy z allegro. ale Twoj to rzecz. 6200 na agp nie licz e sie odblokuje, jak Ci ktos zagwarantuje to mialo, jak nei to daj pokoj. lepiej juz nazbieraj na 6600, tylko ze z allegro taniej wezmiesz 9800 pro ktory go po prostu zmasakruje :) w kazdym tescie oprucz dooma 3 tam go 6600 racej dogoni.

za 400 zloty bral bym 9500/9700 w wesji pro nic ze sklepu nie ma szans ich dogonic , 9700 pro to nie dogoni i 6600 :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...