reaktiv Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, mam problem mianowicie textury mam jakies dziwne tzn w CoD mam ustawione detale na HIGH a sciany i wogole przestrzec jest rozmazana i do [gluteus maximus] wyglada tak jakby byly LOW detale, w 3dmark01 rybki w przedostatnim filmiku tez sa rozmazane ;x wiecie co moglo sie stan?? Karta R9000Atlantis 64mb 128bit EDIT: :F znalazlem przyczyne....prosze topic do kosza. :) Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A jaka była?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Moja glupota :P hehe z romachem zainstalowalem nowe stery na stare, i wszystko sie porabalo :) ale juz wszystko ok, zajazrzylem jak zobaczylem w ustawieniach zamiast nazwy monitora napis [wiele monitorow] :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...