Baracuda Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Wie może ktoś jak zresetować BIOS na K7S5A ? Pytam dlatego że za dużo jebłem mu FSB ( 143/143 ) I nie chce wsać ? ni cie wo Nawet monitor nie odpala :( Teraz siedze u starego na kompie i oczekuje odpowiedzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Zworka CMOS CLEAR nie działa? Aby skasowały się ustawienia CMOS musisz całkowicie odłączyć zasilanie od kompa, po czym na chwilę przełożyć zworkę w pozycję CLEAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Czyli jak jest Tak - - . to ma być tak . - - ? a jeszcze jedno czy to się znajduje w okolicy Baterii ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Czyli jak jest Tak - - . to ma być tak . - - ? a jeszcze jedno czy to się znajduje w okolicy Baterii ? Tak, to jest ta zworka koło baterii. Tylko wyłacz kompa z sieci 220V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 No DZIĘKI ci bardzo rychnął i przestawił się bios na 100/100 Kórde a tak fajnie było 2000 XP + Timing ramu miałem 3/5/3 ale była zawiecha jak mi wchodził do windowsa . No to dałem mu 3/6/3 i własnie miałem ciemno przed oczami . Tak wogule ta płyta to chyba kupa złomu . Jak bym to wiedział to bym z nią Kompa nie kupił. No ale człowiek na błędach się uczy, czyż nie ? Wtedy byłem jeszcze w tych sprawach amatorem, ale od kidy mam sieć ( SDI ) to trochę się już nauczyłem . No wiesz Forum , testy , i tak wogóle INTERNET TO PRZYSZŁOŚĆ bo co byście teraz bez niego robili pewnie non top grali i grali , a tak se pogadacie .....:) Jeszcze raz dzięki LECHOO Puszcze zaraz posta a by mi forumowicze doradzili jaką płyte główną mam sobie kupić bo myśle nad AMD762 GigaByte 7DPXDW (lan, raid, 2xsocket 462) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltier Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Naipierw to sam się podkręć ja swojego pentiuma 75 wiecej podkreciłem naucz się resetowac biosa stary a to nietakie proste nara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Naipierw to sam się podkręć ja swojego pentiuma 75 wiecej podkreciłem naucz się resetowac biosa stary a to nietakie proste nara. Pierwszy post i zaczynasz od zrąbki :lol: Houk wodzu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...