homi Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam Mam problem z pamiatkami twinmos twwister 2x256 dual ddr cl2 a mianowicie, nie chcą chodzic razem na plycie gigabyta ga-k8nxp-9 a wsadzone osobno z inymi pamoatkami smigaja az milo!!! I o co tu chodzi?? przeciez dobieraja je fabrcznie poto zeby sobie smigaly, a tu masz... jest tu ktoś madry który moze mi to wytlumaczyc? Z gury dzieki. Athlon 3000+ Gigabyte ga-k8nxp-9 geforce 6600gt Gv-nx66t128vp-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Poeksperymentuj z różnymi Timingami i CL2,5 na próbę jeśli to nie pomoze to wymiana biosu na najnowszy potem tylko wymiana pamięci na inne Jeszcze sie nie spotkałem aby twinmos na jakimś Epoxie miał problemy widać Twinmos nie lubi sie z Gigabyte ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...