kucyk Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 O tak! Foto bardzo wskazane! :-) Ciekawi mnie jedno - jak będą wyglądały czarne napędy w srebrnej obudowie... hmm...ale chyba nieźle... będą wyglądały TRAGICZNIE!!! front panel obudowy tworzy jedną całość, wstawianie tam napędów o innym kolorze będzie profanacją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie dobijaj mnie :-) , mam wszystko czarne bo moja obecna obudowa jest czarna. No chyba nie wymienie napędu tylko ze względu na kolor. To i tak nie jest kremowy albo biały kolor napędu a czarny - nie powinien tak źle kontrastowac. Czarnej obudowy nie chce bo srebrna jest bardziej elegancka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) podepne sie pod temat ;) co sadzicie o tej obudowie? Thermaltake Swing Window Silver VB6000SWS a moze do 300 zl cos lepszego dostane? Edytowane 12 Listopada 2005 przez macjek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie dobijaj mnie :-) , mam wszystko czarne bo moja obecna obudowa jest czarna. No chyba nie wymienie napędu tylko ze względu na kolor. To i tak nie jest kremowy albo biały kolor napędu a czarny - nie powinien tak źle kontrastowac. Czarnej obudowy nie chce bo srebrna jest bardziej elegancka ;-) ja nie dobijam, ja tylko uprzedzam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 No i poszło, zamówiłem srebrną :-) W przyszłym tygodniu powinienem miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 No to czekamy na zdjecia. Ja swoja kupie dopiero na mikolaja... Kucyk nie zapomnij fotek :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No to czekamy na zdjecia. Ja swoja kupie dopiero na mikolaja... Kucyk nie zapomnij fotek :razz: dzisiaj wieczorem będą B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a byles grzeczny caly rok zeby mikolaj ci przyniosl ? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a byles grzeczny caly rok zeby mikolaj ci przyniosl ? =]taa nie piłem, nie paliłem i dziewczyn nie gwałciłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 klamca:P zaslugujesz nania w pelni lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 kucyk gdzie te zdjęcia? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) kucyk gdzie te zdjęcia? :Pmazi, przepraszam Cię strasznie, ale nie odebrałem aparatu od kolegi :( jutro na bank to zrobię, więc upload fotek przekładam na jutrzejszy wieczór, mam nadzieje, że przeżyjesz... sry raz jeszcze B) na pocieszenie, odnalazłem jedną fotke: B) Edytowane 14 Listopada 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) omg jak to slicznie wyglada =) choruje na ta bude tak bardzo ze zaraz umre =) Edytowane 14 Listopada 2005 przez watow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 kucyk wybaczam :) Dzieki za to zdjecie ale czekam na wiecej ;) Zmiana planow, bude kupuje jak skoncze robic remont w pokoju od rodzicow :lol: , czyli przed mikolajem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 kucyk wybaczam :) Dzieki za to zdjecie ale czekam na wiecej ;) Zmiana planow, bude kupuje jak skoncze robic remont w pokoju od rodzicow :lol: , czyli przed mikolajem B)jeszcze kilka zdjęć i kupisz ją jutro :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) jeszcze kilka zdjęć i kupisz ją jutro :lol2:nieee jutro na bank nie ale za tydzien moze bede ja mial :D Czeka mnie jeszcze troche kucia i wyrownywanie kochanych scianek w naszych !@#$%^ blokach, wiec ucierpiala by na tym niemilosiernie :P Teraz sie zastanawiam czy postawic ja na biurko czy obok moje lewej nozki :P P.S. Kucyk skrzydelka (drzwiczki) od armora zamykaja sie "na magnez" ? Edytowane 14 Listopada 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nieee jutro na bank nie ale za tydzien moze bede ja mial :D Czeka mnie jeszcze troche kucia i wyrownywanie kochanych scianek w naszych !@#$%^ blokach, wiec ucierpiala by na tym niemilosiernie :P Teraz sie zastanawiam czy postawic ja na biurko czy obok moje lewej nozki :P P.S. Kucyk skrzydelka (drzwiczki) od armora zamykaja sie "na magnez" ? delikatnie coś je przyciąga, może to i magnez B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 albo nawet "magnes" :-) kurcze ta czarna u Ciebie wygląda naprawde super! Zacząłem się zastanawiac czy nie trzeba było zamówic też czarną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 dziwi mnie to ze tt nie zrobilo czarnej obudowy z aluminium :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 No i jak obiecałem, spóźnione zdjęcia: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) very nice :P Teraz tylko musze jak najszybciej skonczyc remont w domu :P EDIT : Kucyk moglbys jeszcze napisac jaka masz temp w obudowie i na procku (wentyle puszczone na 5v i 12v) ? Z gory dzieki Edytowane 16 Listopada 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 uh dzisiaj zakupilem obudowe osobiscie w 4max.pl (polecam, mila obsluga i wogole) Pierwsze wrazenie o ja pierd... jakie to pudlo jest wielkie. Spakowalem je czym predzej do autka wracam do Tychow i niestety musze jechac odrazu do pracy. Wiec obudowa lezy sobie teraz w autku i czeka na mnie do godziny 18. Pozniej zamieszcze fotki tzn kolo piatku, zanim to wszystko upchne uporzadkuje itd :) P.S. rafa jak u ciebie sie sprawuje srebna obudowa ? :) Widzialem ja dzisiaj w 4max'ie i wygladala tez ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 uh dzisiaj zakupilem obudowe osobiscie w 4max.pl (polecam, mila obsluga i wogole) Pierwsze wrazenie o ja pierd... jakie to pudlo jest wielkie. Spakowalem je czym predzej do autka wracam do Tychow i niestety musze jechac odrazu do pracy. Wiec obudowa lezy sobie teraz w autku i czeka na mnie do godziny 18. Pozniej zamieszcze fotki tzn kolo piatku, zanim to wszystko upchne uporzadkuje itd :) P.S. rafa jak u ciebie sie sprawuje srebna obudowa ? :) Widzialem ja dzisiaj w 4max'ie i wygladala tez ladnie. No ja wciąż czekam na swoją obudowe :-| . Tam gdzie zamówiłem, mają miec dostawe dopiero 29 więc będe ją miał dopiero na początku grudnia <_< Ale cierpliwie czekam i gratuluje Tobie zakupu :D Zresztą juz nie będe przekładał do niego tego kompa. Pare tygodni później przesiadam się na A64 B) więc ruszy dopiero w styczniu ale będe na nią patrzył :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 No ja wciąż czekam na swoją obudowe :-| . Tam gdzie zamówiłem, mają miec dostawe dopiero 29 więc będe ją miał dopiero na początku grudnia <_< Ale cierpliwie czekam i gratuluje Tobie zakupu :D Zresztą juz nie będe przekładał do niego tego kompa. Pare tygodni później przesiadam się na A64 B) więc ruszy dopiero w styczniu ale będe na nią patrzył :wink: uuu to kijowo. ale jak zobaczylem srebna to przez chwile pomyslalem czy jej nie wziac, jednak pozostalem przy czarnej ;) Kurde jeszcze tylko 3 godziny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ah, jaka piekna najs i kul und priekrasna obudowa B) rzeczywiscie az zal stawiac pod biurkiem kucyk : a z ciekawosci spytam dlaczego nie chcialbys P180 ? wlasnie przegladam sobie rozne recki i sie coraz bardziej sklaniam ale moze mnie odwiedziesz od tego pomyslu :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ah, jaka piekna najs i kul und priekrasna obudowa B) rzeczywiscie az zal stawiac pod biurkiem kucyk : a z ciekawosci spytam dlaczego nie chcialbys P180 ? wlasnie przegladam sobie rozne recki i sie coraz bardziej sklaniam ale moze mnie odwiedziesz od tego pomyslu :unsure: dla mnie trzy powody: - wiele więcej miejsca w środku obudowy co w "antcu" p180 byłoby dla mnie problemem - możliwosc zainstalownia wodnego chlodzenia calkwowice w środku, a nie pół na pół - możliwosc przeksztalcenia obudowy z formatu atx na btx (przyszłościowy zakup) To tyle jestem zadowolony z zakupu w 100% i nie żaluje ani jednej zlotówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 dla mnie trzy powody: - wiele więcej miejsca w środku obudowy co w "antcu" p180 byłoby dla mnie problemem - możliwosc zainstalownia wodnego chlodzenia calkwowice w środku, a nie pół na pół - możliwosc przeksztalcenia obudowy z formatu atx na btx (przyszłościowy zakup) To tyle jestem zadowolony z zakupu w 100% i nie żaluje ani jednej zlotówki :) Te wszystkie punkty a nawet więcej spełnia też CM Stacker, który IMHO jest budą bardziej elegancką i lepiej wykończoną od TT. Też długo zastanawiałem się nad odpowiednią dla siebie obudową i brałem pod uwagę TT armor - wystarczyło jak na żywo ją obejrzałem i zwątpiłem w momencie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Te wszystkie punkty a nawet więcej spełnia też CM Stacker, który IMHO jest budą bardziej elegancką i lepiej wykończoną od TT. Też długo zastanawiałem się nad odpowiednią dla siebie obudową i brałem pod uwagę TT armor - wystarczyło jak na żywo ją obejrzałem i zwątpiłem w momencie ... no to turzol kiedy moge wpasc zobaczyc twoje cacko ? odezwalbys sie na tlenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) a ja właśnie dzis dostalem bude odkupiona od kucyka :D :D jest piekna :rolleyes: :rolleyes: co mi nie przypadło do gustu to to, iz te drzwiczki mogli zrobic troszke mniejsze aby klapka od cdromu sie wysuwała i nie trzeba bylo otwierac drzwiczek.. oczywiscie napedy jutro/pojutrze pójda "pod czarny spray" ;) przewiew jest ok, ale jednak mam troszke wyzsze temp niz na starym codegenie (mialem 2x120 mm z boku na wys cpu i gpu)..chyba bede musial zmieniac na Typhoona np...z tego tez powodu zamontowałem swoje wlasne 120 (TT Thunderblade - 70CFM)..troszke głośniej ale i zimniej...moze potem powroce do stockowych wentyli..dlatego tez do tyłu dałem czerwony wentyl (był w sumie zonk bo moja mobo ma napierdzielone czerwonych diód :? wolalbym wszystko w niebieskim :? ale czerwone diosy na mobo + reszta w niebieskim jest hmmm dziwnie..teraz przynajmniej ta 120 z tylu sie komponuje z diodami na mobo :) jutro przeloze neonik niebieski ze starej..no i wlasnie nie wiem czy czerwony tez :? czy zrobic cala niebieską (z czerwonymi diodami na mobo :? i wtedy jeden wentyl ze stockowych niebieskich)..czy u góry dac niebieksi neon a na dole czerwony (albo na odwrót)..nie chce robic choinki fotki nie tak okazałe jak u kucyka (bede mial remont lada chwila + biurko mam juz za małe..bedzie tez inne + nie umiem robic zdjęc po ciemku :P ) ale są :) EDIT--------- dzisiejsza sesja..jednak 2 kolory..najwyzej jak mi sie znudzi to kupie niebieski neon i zmienie..też ładnie imho :) napedy juz sie suszą :) Edytowane 12 Stycznia 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Wlasnie dokupilem sobie do swojego Armor-a to http://www.thermaltake.com/2005/xaserCase/icage/icage.htm juz kiedys ktos sie pytal o to ustrojstwo ale nigdzie nie mozna bylo dostac a jak sie okazalo jednak mozna (i to za jedyne 50 zika). Edytowane 12 Stycznia 2006 przez duniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...