Bo$s Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 lukk_, zrób porządek w kablach, pochowaj ich jak najwięcej się da :] Zobaczysz ile zyskasz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 lukk_, zrób porządek w kablach, pochowaj ich jak najwięcej się da :] Zobaczysz ile zyskasz :] ale to juz jest porządek :) naprawde..wiecej sie nie da schowac..wszytskie kable sa z tylu budy miedzy plyta a ścianką..co jest na wierzchu to 2xsata (no nigdzie ich nie schowam..za krótkie sa aby je puscic za plytą), molexy do dysków o góry (tez musza jakoś wejsc w dyski) kabel do plyty glownej+atx 12v (schowane najardziej jak sie da), i wiazka molexów (1 idzie na sam dół do płyty głownej aby zasilał PCIE) i do grafy..mam ten minus ze mam "stary zasilacz" i musze miec przjsciówki na PCIE i SATA..i tu sie troche bałaganu robi..ale tego nie przeskocze :? @duniek - gdzie to dorwałeś?? :blink: :blink: ja tez chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ICage kupilem w Veracomp-ie (www.veracomp.pl) wczoraj nie mialem czasu zeby zamontowac u siebie ale dzisiaj juz napewno to zrobie (ciekawe jaki wicherek wywola druga 120 z przodu :) jak tylko dorwe cyfrowke to zapodam zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ICage kupilem w Veracomp-ie (www.veracomp.pl) wczoraj nie mialem czasu zeby zamontowac u siebie ale dzisiaj juz napewno to zrobie (ciekawe jaki wicherek wywola druga 120 z przodu :) jak tylko dorwe cyfrowke to zapodam zdjecia. sorry ale przeszukalem dział OBUDOWY i nie widze tego :? albo gdzie indziej szukac albo jestem ślepy już :) mozna wiedziec dokładniej gdzie mam szukac?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Faktycznie w katalogu produktow tez nie znalazlem ja mam jeszcze dostep do cennika i tam wlasnie jest, moze zadzwon albo napisz maila to dowiesz sie czegos wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Coś temat przycichł... :D No w końcu sie doczekałem po baaaardzo długim czasie mam (od 3 tygoni) nowy sprzęt ale przedewszystkim obudowe. Ale nie Armor tylko w ostatniej chwili zamówienia zmieniłem na Kandalfa srebrnego. Właściwie różni się tylko przednimi drzwiczkami które zresztą można zdemontować i wygląda wtedy prawie jak Armor. Ale wziąłem tą żeby drzwiczki przykrywały napędy - to zawsze troche mniej chałasu. Tak jak ktoś pisał wcześniej - samo pudełko robi gigantyczne wrażenie! Ale buda to perfekcja wykonania. Wszystko bardzo dopracowane i stabilne - nic nie trzeszczy. Mam tylko dwa "ale" do tej obudowy: - wtyczki każdego z dołączonych wentyli są typu molex i żeby podpiąć do płyty lub regulatora trzeba przerabiać - dioda włączenia kompa świeci tak niesamowicie jasno że w nocy muszę kłaść coś od góry żeby nie było łuny na suficie :-) Pozatym to sam miód :wink: Polecam! :D lukk_ to co teraz Kucyk ma, jak tobie tego TT odsprzedał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...