Skocz do zawartości
kociol1978

Thermaltake Armor Black Va8000bws

Rekomendowane odpowiedzi

lukk_, zrób porządek w kablach, pochowaj ich jak najwięcej się da :] Zobaczysz ile zyskasz :]

ale to juz jest porządek :) naprawde..wiecej sie nie da schowac..wszytskie kable sa z tylu budy miedzy plyta a ścianką..co jest na wierzchu to 2xsata (no nigdzie ich nie schowam..za krótkie sa aby je puscic za plytą), molexy do dysków o góry (tez musza jakoś wejsc w dyski) kabel do plyty glownej+atx 12v (schowane najardziej jak sie da), i wiazka molexów (1 idzie na sam dół do płyty głownej aby zasilał PCIE) i do grafy..mam ten minus ze mam "stary zasilacz" i musze miec przjsciówki na PCIE i SATA..i tu sie troche bałaganu robi..ale tego nie przeskocze :?

@duniek - gdzie to dorwałeś?? :blink: :blink: ja tez chce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ICage kupilem w Veracomp-ie (www.veracomp.pl) wczoraj nie mialem czasu zeby zamontowac u siebie ale dzisiaj juz napewno to zrobie (ciekawe jaki wicherek wywola druga 120 z przodu :) jak tylko dorwe cyfrowke to zapodam zdjecia.

sorry ale przeszukalem dział OBUDOWY i nie widze tego :? albo gdzie indziej szukac albo jestem ślepy już :) mozna wiedziec dokładniej gdzie mam szukac?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś temat przycichł... :D

No w końcu sie doczekałem po baaaardzo długim czasie mam (od 3 tygoni) nowy sprzęt ale przedewszystkim obudowe. Ale nie Armor tylko w ostatniej chwili zamówienia zmieniłem na Kandalfa srebrnego. Właściwie różni się tylko przednimi drzwiczkami które zresztą można zdemontować i wygląda wtedy prawie jak Armor. Ale wziąłem tą żeby drzwiczki przykrywały napędy - to zawsze troche mniej chałasu.

post-12477-1139608851_thumb.jpg post-12477-1139609142_thumb.jpg

Tak jak ktoś pisał wcześniej - samo pudełko robi gigantyczne wrażenie! Ale buda to perfekcja wykonania. Wszystko bardzo dopracowane i stabilne - nic nie trzeszczy.

Mam tylko dwa "ale" do tej obudowy:

- wtyczki każdego z dołączonych wentyli są typu molex i żeby podpiąć do płyty lub regulatora trzeba przerabiać

- dioda włączenia kompa świeci tak niesamowicie jasno że w nocy muszę kłaść coś od góry żeby nie było łuny na suficie :-)

Pozatym to sam miód :wink: Polecam! :D

lukk_ to co teraz Kucyk ma, jak tobie tego TT odsprzedał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi