SilentMan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam, Czy jest możliwość by uzyskać dwa niezależne obrazy inny na wyjściu tv-out a inny na wyjściu monitora? Tak żeby np. na tv-out puścić film a na monitorze móc sobie normalnie pracować... kombinowałem z TVTool ale zawsze wychodził mi ten sam obraz tu i tu w dodatku jeśli szedł na TV to na monitorze wówczas miał fatalną jakość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 No troszke leciwa już ta karta... Wydaje mi sie ze cięzko będzie uzyskac na niej efekt o jaki pytasz. Jeśli miałes najnowszego TV Toola i nie dał rady to raczej marne szanse... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) slyszalem gdzies o programie, ktory jest jakby "virtualem" dla kilku systemow operacyjnych, tzn. da sie zaladowac z jednego kompa 2 systemy w tym samym czasie.... tak mi sie wydaje, zeby wpiac 2 grafiki do budy i na 1 systemie zainstalowac stery do jednej grafy a na 2 do drugiej grafy... wtedy moze sie nawet uda ze na jednym kompie pracuja 2 osoby..... nie wim czy to mozliwe , taki plan wlasnie mi wpadl do glowy.... nie pamietam tez jak sie program nazywal (chyba "Virtual.... cos tam").... ale moze ktos juz tak robil i wypowie sie na ten temat, a ja postaram sie poszugac tego EDIT: Chcialem jeszcze dodac, ze nie jest to odpowiedz na pytanie autora tematu, tylko taka moja sugestia :D Edytowane 1 Lipca 2005 przez WooDzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...