WilliamWallace Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam. W jakiej kolejności mam przetestować max core i max memory ? Najpierw zrobilem max core, pozniej default i max memory. Zdziwilem sie jak np dalem max memory zapisalem wartosc i z wartoscia podniesiona bez defaulta szukalo mi max core, wychdoza inne wyniki. Czy osobno mam testowac max core i max memory ? czy najpierw core zapisac wartosc i max memory. Pomoze mi ktos ? Mam Radeona 9800 Pro r360 pamieci samsunga (256 bit). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 problem to ty masz duży :P A tak na rozum to weź pomysl dłużej zanim coś napiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilliamWallace Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No tak, problem jest. Bo zalezy w jakiej kolejnosci rozpoczne to pozniej mam inne wyniki. Nadal czekam na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...