kfazar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 założyłem sobie dzisiaj to neo w promocji za niecałe 30zl miesięcznie przez 60 dni. no i od razu wziołem sie za to miłe zwierzątko :wink: pokrewne rumakom. i mam pytanie: czy są jakieś anglojęzyczne lub (jeszcze lepiej) polskojęzyczne serwery do eMule - po prostu nienawidze niemieckiego języka, taka przypadłość ;). Jak ktoś będzie wiedział gdzie są listy takich serwerów do aktualizacji to prosze o linki. Pozdrawiam, kfazar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 chyba nie na to forum trafiłeś <_< a wogóle co to za pytanie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 chyba nie na to forum trafiłeś <_< a wogóle co to za pytanie :blink: 1518395[/snapback] możliwe że nie czytamy w tym samym polskim języku. bo jak muł nie podchodzi pod oprogramowanie sieciowe to ciekawe o czym "można" tu pisać "psze pana". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...