Gość artur.c Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Ja ci zaraz "dziecko" poszukam Nie masz pojecia o forum to nie ustawiaj ludzi 1519675[/snapback] faq w "..." czytaj i nie rzucaj sie! jakbys dalej nie wiedzial skad ten faq w mojej wypowiedzi: ...edit: FAQ.. zapomniałeęm linka dać do aukcji ... Edytowane 28 Lipca 2005 przez artur.c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 T oty się za bardzo rzucasz. Moderom tak jak mnie nie przypadłeś do gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) i vice versa! jednemu z moderatorow juz wyklarowalem na czym polegaja twoje bajki i uwierz mi zatkalo go! krotko mowiac nie komentuj wiecej moich wypowiedzi, lepiej patrz na swoje! Edytowane 28 Lipca 2005 przez artur.c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...