Undofen Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Chce se zrobic wb do PSU, wiem ze moge u Mate'a ale mam nadzieje ze tak bedzie taniej. Bloczek najchetniej z alu ale moze byc z miedzi. Taki prostokacik 4x6 z 2 wyjsciami z boku. Nic trudnego, jak ktos chce mi to zrobic to mam dokladny rysunek :). Jak ktos chce zeby mu wyslac to podajcie maile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 chyba cie pogieloooooo a co z tego bede mial - wiesz robocizna to z 200zloty - no wiesz jakie sa tera czasy bieda i wogle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Myslalem ze to jest jasne ze za kase :), pisze na wszelki wypadek, to jest za kase, piszcie ile za to chcecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Jeśli po3ebujesz bloku z aluminium , to poszukaj tu http://miko.lodz.pl . Dość tanie bloczki [nie uzywalem , ale wygladają solidnie] i po przystępnej cenie. Od niedawna te bloki sprzedawane są na allegro [krupnick] 50x60x30 mm za 65zł .. Jeśli szukasz alternatywy dla Mate'owych bloczków to proponuje http://www.wb.prv.pl/ . Root87 nie daje jednak zadnych zdjęć, czy schematów bloczków więc nie wiadomo jaką mają skutecznośc.Nie jestem pewien , czy jeszcze w tym siedzi [nie odpowiada na maile]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Indywidualnie , będzie drożej :) -- Czy w obiegu z miedzianym blokiem [od Mate'a] może być aluminiowa chłodnica ? Nie jestem chemikiem , ale słyszalem , że są przeciwskazania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Indywidualnie , będzie drożej :) -- Czy w obiegu z miedzianym blokiem [od Mate'a] może być aluminiowa chłodnica ? Nie jestem chemikiem , ale słyszalem , że są przeciwskazania :? zalezy jaak ciecz zastosoojesh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Indywidualnie , będzie drożej :) -- Czy w obiegu z miedzianym blokiem [od Mate'a] może być aluminiowa chłodnica ? Nie jestem chemikiem , ale słyszalem , że są przeciwskazania :? zalezy jaak ciecz zastosoojesh Zwykła woda zdemineralizowana / destylowana nie przejdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Destylowana styknie do nich - musiałbyś puścić jakiśelektrolit żeby mieć problem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 THX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...