Gość Rocca Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Prosze Was o pomoc w znalezieniu programu, ktorego uzywali niektorzy forumowicze do zaprojektowania wygladu swojej przyszlej obudowy. Dzieki z gory! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 czekaj czekaj, jak on miał.................... a juz wiem....... MÓZG :wink: a tak poważnie to różnie ludzie robią, najbardziej harcorowi używali painta, inni 3d max studio, pamiętam ze add_ek miał zawsze fajne rysunki swoich projektów, więc spytaj sie jego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 dzizys... synu. sketchup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Parapety... Mam gotowy projekt, a chce uzyc programu aby umiescic moj projekt w przestrzeni... Trudno sie domyslic... Wystarczy lbem ruszyc i po klopocie...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 projekt w przestrzeni? jak satelite? sputnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zapowiada się iście galaktyczny MOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja licze na jakiegos kosmicznie wypasionego moda. bo wszystkie do tej pory sa jakies przyziemne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 to rusz lbem i zmien nazwe topicu! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabel03 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 3d studio max, cinema 4d - ale żeby coś tam zrobić trzeba mieć pojęcie o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 zanoza modeler :D wszystko sie nadaje do tworzenia 3d :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zamiast dopowiedzi: ... Wystarczy lbem ruszyc i po klopocie...! 1518528[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Tylko po co ?? jak mozna zapytać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) oj ludzie, czepiacie sie zeby miec troche zabawy z chlopaka :? co niektorzy nawet chyba nie zrozumieli pytania (czeste ucieczki z polskiego w podstawowce? ;] ) widac od razu ze pyta o program http://www.sketchup.com/ jak juz dexter zauwazyl Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dzieki RADEK!! Tak dokladnie! Chodzilo mi o SOFT!! Jeszcze raz dzieki! Pojecie mam ludzie!! A mod bedzie iscie galaktyczny!! ZAPEWNIAM!! Zamierzam wykonac obudowe w calosci z plexy!! SAM!! Bo pojecie mam i o tym! O innych rzeczach tez mam pojecie, ale chwalenie sie to cecha, ktora nie jest wpisana w moja 'pamiec'! Pozdro dla KUMATYCH!! Zbyty to robcie sobie na topicu smiechu, tam macie pelne pole do popisu! :razz: :razz: :razz: POZDRUFFFKI!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 A co "galaktyczengo" jest w pleksiglasowej budzie ?:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 A co "galaktyczengo" jest w pleksiglasowej budzie ?:| 1521984[/snapback] tego dowiemy sie jak autor opanuje podstawy programu, zobaczy ze jest to dla niego za trudne, wezmie kredki i na papierze nabazgrze logo realu madryt na boku plexi i bedzie istne GALACTICOS :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Sketch nie jest trudny. Z czasu który jest dostępny w trialu wystarczy 5% na naukę programu, a reszta na projekty :] I właśnie mi coś ten topic przypomniał, więc dziękuję wszystkim, bo właśnie są wakacje i akurat skończyła się sesja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 dzizys.. co za cyt. ,parapet'... pisze mu na poczatkuo sketchupie.. a ten dopiero teraz zajazyl :D 2 dni sie chlopak rozpedzal.. dlugi ten parapet... a co do calej budy z plexi.. nie jeden kozak sie na tym przejechał :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Czego sie chłopaka czepiliście? Jesteście brutalni ; ( on może nie ma takiej mocnej głowy żeby to sobie zobaczyć. Brutale! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Dzieki RADEK!! Tak dokladnie! Chodzilo mi o SOFT!! Jeszcze raz dzieki! Pojecie mam ludzie!! A mod bedzie iscie galaktyczny!! ZAPEWNIAM!! Zamierzam wykonac obudowe w calosci z plexy!! SAM!! Bo pojecie mam i o tym! O innych rzeczach tez mam pojecie, ale chwalenie sie to cecha, ktora nie jest wpisana w moja 'pamiec'! Pozdro dla KUMATYCH!! Zbyty to robcie sobie na topicu smiechu, tam macie pelne pole do popisu! :razz: :razz: :razz: POZDRUFFFKI!! 1521851[/snapback] Pożyjemy zobaczymy Panie Prosto jak galaktycznie Panu wyszlo :) Mam nadzieje ze zamiesci Pan zdjecia gotowego projektu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...