Skocz do zawartości
gate26

Strategia w stylu C&C??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od jakiegoś już czasu zastanawiam się w co by tu można pograć.. Niezapomniane wrażenia dostarczyła mi saga(można tak powiedzieć) Westwoodu C&C - miód przez DUŻE Ó. Może ktoś widział/grał w coś o podobnym klimacie i chciałby się podzielić swymi uwagami - każdy tytuł godny uwagi jest mile widziany i z góry dziękuję. Pozdrawiam i thx za uwagę. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C&C: Generals - jeszcze tylko 4 miechy do premiery :)

Red Alert2+ dodatek Jurij Revange :o

C&C Tiberium Sun+ dodatek

C&C- wersja na PSX1 nigdzie jej znaleść nie mogłem, a jest to konwersja starego C&C w całkowitym 3D 8O 8O Pamiętam zdjęcia z tego........Bleam/EPSXe + dobre ATI/Nvidia i mamy gierkę akurat na te 4 miechy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdróffka mieszkańcowi Białegostoku.

Cholernie długo te 4 miechy ale pewnie będzie warto - choć Red Alert2 trochę mnie zawiódł że nie wspomne o Renegacie :lol:

BTW jaki sklep polecasz w B-stoku do zaopatrzenia się w podzespoły - coś oprócz wszechobecnego SimmTechu - ten akurat adres www znam.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.elektropek.com.pl - są zdecydowanie konkurencyjni i często mają niższe ceny+ odpowiednie( Naszukałem się tego Radeona co u mnie w podpisie) części na stanie, czego o Simmtech i większości innych sklepów nie dotyczy. Jest pare inncy dobrych( Comdex- ztamtąd mam właśnie Radeona)+ Wizard, ale większość podzespołów to mają na zamówienie i sami nie wiedzą, kiedy i co przywiozą do magazynu......Z internetowych to www.sirius.pl :P i www.twojepc.pl( jak chcesz sie pozbyć starych części i kupić nowe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio wzięła mnie ochota na strategie czasu rzeczywistego ale dawno nie interesowałem sie tym gatunkiem i jestem w tyle czy moglibyście mi polecic jakąś dobrą strategie ? i chodzi mi o jakieś nowe gierki. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi