gate26 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Witam Od jakiegoś już czasu zastanawiam się w co by tu można pograć.. Niezapomniane wrażenia dostarczyła mi saga(można tak powiedzieć) Westwoodu C&C - miód przez DUŻE Ó. Może ktoś widział/grał w coś o podobnym klimacie i chciałby się podzielić swymi uwagami - każdy tytuł godny uwagi jest mile widziany i z góry dziękuję. Pozdrawiam i thx za uwagę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja z calego serca polecam pierwsza czesc (pozniejsze rowniez) Total Anihilation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 STARCRAFT wiecznie zyw !!! :D :D imho Total Anihilation = Total Klapejszyn big berta to fajna bron, ale jak sie gralo ze wystarczylo znisczyc komandera to szlo za latwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A czy nie ma jusz Total Anihilation 2?? Jakie ma wymagania cz1 czy mogę sobie pograć na mym konfigu czy też musze odpalić drugiego kompa??? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Star Craft jest ql ale to jusz nie to, podobna sprawa z War Craftem 3 - jakaś baśń im wyszła.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 C&C: Generals - jeszcze tylko 4 miechy do premiery :) Red Alert2+ dodatek Jurij Revange :o C&C Tiberium Sun+ dodatek C&C- wersja na PSX1 nigdzie jej znaleść nie mogłem, a jest to konwersja starego C&C w całkowitym 3D 8O 8O Pamiętam zdjęcia z tego........Bleam/EPSXe + dobre ATI/Nvidia i mamy gierkę akurat na te 4 miechy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Pozdróffka mieszkańcowi Białegostoku. Cholernie długo te 4 miechy ale pewnie będzie warto - choć Red Alert2 trochę mnie zawiódł że nie wspomne o Renegacie :lol: BTW jaki sklep polecasz w B-stoku do zaopatrzenia się w podzespoły - coś oprócz wszechobecnego SimmTechu - ten akurat adres www znam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 www.elektropek.com.pl - są zdecydowanie konkurencyjni i często mają niższe ceny+ odpowiednie( Naszukałem się tego Radeona co u mnie w podpisie) części na stanie, czego o Simmtech i większości innych sklepów nie dotyczy. Jest pare inncy dobrych( Comdex- ztamtąd mam właśnie Radeona)+ Wizard, ale większość podzespołów to mają na zamówienie i sami nie wiedzą, kiedy i co przywiozą do magazynu......Z internetowych to www.sirius.pl :P i www.twojepc.pl( jak chcesz sie pozbyć starych części i kupić nowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.floppy Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 co do rts'ów to TA, StarCraft i kilka innych tytułów ale głównie na tym podwurku niewiele się dzieje ja chcieć jakieś wyzwanie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 THX Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 gate26 spokojnie sobie pograsz w TA, orginal byl w jednym z numerow CDACTION Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Oki jusz to mam:) czeka jednak w kolejce aż zakończę przygodę z całym BG... Ciekawe jest to że saga chyba mi się nigdy nie znudzi... Za każdym razem jest ql zabawa Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 STARCRAFT wiecznie zyw !!! :D :D imho Total Anihilation = Total Klapejszyn big berta to fajna bron, ale jak sie gralo ze wystarczylo znisczyc komandera to szlo za latwo a ja tam nie przepadam za starcraftem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jacek: Nie jestes sam :) jest to jedna z niewielu RTS ktora mnie sie nie podoba.Jacek: Nie jestes sam :) jest to jedna z niewielu RTS ktora mnie sie nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 uhh, sc to jedyna gra w ktora szlo pograc dluzej, a nie po 5min odtsawic na polke, a gralem w nia dobre 1,5 roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Red Alert @ Yuris REvange przynajmniej dla mnie to jalepsza część sagi strategi C&C .Czekam na C&C GENERALS Wiecie Może czy wyszło już demko albo chociaż jakieś spoko screeny .TRoche widziałem i jednostki są spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 CyraxFX: Jest Beta MultiPlayer C&C:Generals Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 CyraxFX: Jest Beta MultiPlayer C&C:Generals gdze? moze jakis link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Dzięki Xon poszukam a wiesz może gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 c&c gold red alert ehhh piekne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Hehe i o to mi chodzi ...Pamiętam że "dzięki" C&C no i Tomb Raiderowi cz1 studiowałem 1 rok dłużej :)) Totalny odchył w tamtych czasach - ale nie żałuję i mile wspominam .... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myla Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 to ja zapraszam was wsyztskich na polska strone o wszytskich grach westwood studios... cala C&C SERIES red alert series.. dune series, .. i inn egry z westwoodu.. w tym nadchodzacy meg aRTS C&C Generals.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ostatnio wzięła mnie ochota na strategie czasu rzeczywistego ale dawno nie interesowałem sie tym gatunkiem i jestem w tyle czy moglibyście mi polecic jakąś dobrą strategie ? i chodzi mi o jakieś nowe gierki. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 C&C Generals jak wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 A coś w co mógłbym pograć teraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 teraz szpilam w Emperor: Battle For Dune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 I jak wrażenia ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Polecam AGE OF MYTHOLOGY IMO miooodzioooo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Polecam AGE OF MYTHOLOGY IMO miooodzioooo ;) taaa age of mythology jest świetny, ta grafika mniam mniam :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ''praetorians'' patrzac na screeny zapowiada sie dosyc dobrze... znowu nie spojzalem na topic, ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...