gaz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Fajna nie? Co to za nagrzewnica ? Od jakiego samochodu? Do czego mogła służyc rurka w krućcu? Wymiary 25 x 18 x 8 cm Temu kto odpowie stawiam browara :> Dodam, że jest zakupiona czyściutka w środku, tylko wlutowałem sobie mufy i zmieniłem krócce. Edytowane 29 Czerwca 2005 przez gaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) jeżeli się niemylę to jest to star, podobnego pokazywał Mechl!n :) zaraz znajde link :) jak coś to Doga prosze ;) edit nie wiem czemu, ale mi fotki nie działaja :( http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120762&hl= Edytowane 27 Czerwca 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 zaraz znajde link :) jak coś to Doga prosze ;) 1518622[/snapback] Za wolny jesteś, niezasłużyłes.. :P ;] LINK -> zdjecia wcieło po upadku konta na lycosie... Moze jak Pan M. ruszy tyłek to zamiesci je na nowym koncie.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Za wolny jesteś, niezasłużyłes.. :P ;] 1518631[/snapback] ale i tak ja byłem pierwszy :P Zawsze musi mnie ktoś ubiec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie mozna by utworzyc zbiorczego topicu o nieznanych nagrzewnicach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Hmm.. ciekawy pomysl Logan.. Trzeba sie nad nim zastanowic - czy taki temat ma sens... Proponowałbym raczej teamt ze zdjeciami juz znanych nagrzewnic + pytania ze zdjeciami nie znanych.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nagrzewnica od Stara - o mamo jestem pozytywnie zaskoczony :] No własnie a domyslacie sie w jakim celu wewnątrz jednej rurki była druga znacznie mniejsza ? Czyzby odpowietrznik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Nagrzewnica od Stara - o mamo jestem pozytywnie zaskoczony :] No własnie a domyslacie sie w jakim celu wewnątrz jednej rurki była druga znacznie mniejsza ? Czyzby odpowietrznik ? 1518678[/snapback] Tak, to możliwe, mam kanister z taką rurką, niby to to do odpowietrzania, ale jak to działa to nie wiem :? Mechl!k mogę sie podjącia takiego zadania, mam już niezła galeryjke, co Ty na to ? :) Edytowane 28 Czerwca 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Pokaż też wreszcie zdjęcia całego kota. A nie tylko wtedy gdy leży najarany ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Kolejna zagadka. Od jakiego samochodu to cacko ? Bardzo fajna, mała 4 rzedowa i do tego przy silnym nawiewie 120x120 cholernie wydajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...