donBORASso Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam! Mam problem który moze jest do rozwiązania lecz nie wiem nawet od czego zacząć :( chodzi mi mianowicie o karte GeFroce Ti4200,niedawno dostałem taką od kolegi<sprawna>,po włozeniu jej do kompa gry są ładniejesz ale pojawiły sie problemy które własnie wymienie ,podczas gry w CSS oraz inne po jakis 10 do 15 minutach wyłącza sie dzwięk,lub myszka<USB>.wtedy mozna tylko restert trzasnąc bo cały system siada:( , robiłem formata nie pomógł... instalowałem nowe stery.. nie pomogło... wczesniej miałem GeForce 4 mx 440 :) i byo wszystko w porzadku :),a teraz moja jedyna udreką jest własnie to :( Baaaaaardzo bym prosił o jakąkolwiek pomoc ... jestem gotów wysłac flache ze rozwiazanie problemu ;) Tak wiec jak jakies pytania odnosnie sprzetu prosze ptac. z Góry dziekuje i Pozdrawiam !! Boras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donBORASso Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jaki masz zasilacz? 1518899[/snapback] 350 V ... był w obudowie z bestcom-u a mówią ze jest spoko ,jeszcze ciepłym powietrzem nie sypie z tyłu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hehe, dobrze, że nie sypie, ale ja sie nie pytałem jaką ma moc yulko jaki to zasilacz :] firme podaj, bo jak to Tracer albo Codegen to :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donBORASso Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hehe, dobrze, że nie sypie, ale ja sie nie pytałem jaką ma moc yulko jaki to zasilacz :] firme podaj, bo jak to Tracer albo Codegen to :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: 1518926[/snapback] Tracer :D soorki ,ale ja sie na sprzecie nie orientuje:D zwykły prosty chopak :D człowiuniu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hehe, ale to o sciane to nie do ciebie tylko do tych co Tracera wymyślili. Załatw jakąś dobrą zasiłke, chociaz na próbe. Teoretycznie powinien wyrobić, ale nigdy nic nie wiadomo co w nim siedzi :] Sprawdz na innym dobrym zasilczu, jezeli przejdzie to bedziesz wiejdział czyj to problem :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donBORASso Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hehe, ale to o sciane to nie do ciebie tylko do tych co Tracera wymyślili. Załatw jakąś dobrą zasiłke, chociaz na próbe. Teoretycznie powinien wyrobić, ale nigdy nic nie wiadomo co w nim siedzi :] Sprawdz na innym dobrym zasilczu, jezeli przejdzie to bedziesz wiejdział czyj to problem :D pzdr 1518950[/snapback] Dziekuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dziekuje !! 1518957[/snapback] Nie ma za co :D Takie rady, to tu sie ciągle przewijają, bo żadko kto kupi sobie w kompie porządny zasilacz, bo mysla ludzie ze zasilacz to jest mało wazny, a lepiej nie ryzykowac spaleniem kompa :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujo Mike Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Choć z drugiej strony grafa może się bardzo grzać tym bardziej że teraz tak gorąco jest. jeżeli masz bok obudowy założony to go zdejmij, sprawdź też czy grafa nie jest zakurzona i czy wiatraczek kręci się bez problemów (a najlepiej skombinuj jakiś nawiew na grafe i wtedy sprawdź czy się zawiesza). I jeszcze jedno zpytaj się qmpla czy czasem jej za bardzo nie podkręcał. Peace and Love -------------------- AMD64 3000+ Venice DFI LanParty UT NF4 SLI-D GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-500 CL2.5 GeForce 6800GT Leadtek PX-6800GT-TDH256 Creative Audigy 2 Creative MegaWorks 5.1 THX 550 WD Caviar SE 120 GB WD1200JB 8MB cache NEC ND-3540 Tagan 420W TG420-U02 - PFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...