Spawacz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Czy orientujecie się czy po zamontowaniu tego chłodzenia, można na wszystkie pamięci przykleić radiatory ? Dokładniej chodzi mi o 2 pamięci w tylnej części tej grafiki, ponieważ wydaje mi się że turbina od Silencera przykryje je. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zależy jeszcze jak duże te radiatory chcesz przykleić. Ja miałem takie z kompletu jaki znajomy kupił razem z zalmanem VF700 i one sie mieściły, ten wentylator jest trochę odciągnięty od karty i pod nim jest trochę miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 desconosido: Mam 4 sztuki takich radiatorków jak mówisz, jednak wolałbym cos wiekszego np. revolteki miedziane. One mają chyba 1.5cm wysokości, wiec są znacznie wyższe od zalmanów (one mają ok. 5mm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 1.5 cm to troche duzo, sprawdzalem i tam jest wolnego niewiele ponad 1 cm wiec chyba takich duzych nie da sie wrzucic. Mysle ze nalezaloby dokladniej sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...