Skocz do zawartości
Zielek

Geforce Fx 5500

Rekomendowane odpowiedzi

Mam GeForce FX 5500, monitor LCD Samsung SyncMaster 152v. Rozdzielczości które chodzą to jedynie 640x480 i 1024x768. W niektórych grach to nie wystarczy więc znalazłem sterownik "NVIDIA Display Driver 77.72"(podczas instalacji pokazało sie okienko "sterowniki nie przetostowane" :huh: ). Instalator wymagał restartu i po restarcie wszystko chodzi jak trzeba (jest obsługiwane więcej rozdzielczości). W grze zmniejszyłem Rozdzielczość by płynniej chodziła. Wyłączam, włączam PC, potem gre i... [ VIDEO MODE NOT SUPPORTED ] sterowniki sie usunęły ??? <_<

POMOCY -> próbowałem pare razy instalować i to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, reinstalka systemu może pomóc. A sterowniki ściągnij sobie teraz ze strony nvidi. Wcześniejsze nie miały WHQL, te już mają (ale prawdę mówiąc są trochę niedopracowane, choć dużo wydajniejsze, przynajmniej u mnie).

Peace and Love

--------------------

AMD64 3000+ Venice

DFI LanParty UT NF4 SLI-D

GeIL Dual 2 x 512MB ULD PC-500 CL2.5

GeForce 6800GT Leadtek PX-6800GT-TDH256

Creative Audigy 2

Creative MegaWorks 5.1 THX 550

WD Caviar SE 120 GB WD1200JB 8MB cache

NEC ND-3540

Tagan 420W TG420-U02 - PFC

Edytowane przez Wujo Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol :lol: Format C: dobry na wszystko hę? ;)

1519028[/snapback]

no, mi nawet na bol zeba pomaga <_<

od razu przeciez widac ze windoza zapuszczona pewnie, siedemset roznych wersji sterownikow zaistalowane... tylko format a potem mozna kombinowac jak problem dalej pozostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi