Kane_etfan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Chciałem podkręcić moją kartę - Radeon 9550 firmy Megaspeed programem ATITool 0.25 Beta 1 ale po uruchomieniu programu pojawil sie komunikat ze karta jest zabezpieczona przed podkrecaniem i ze musze sciagnac do niej innne sterowniki - soft mode. Sciągnałem, zainstalowalem. Szkoda tylko ze po podkręceniu karty i restarcie komputera częstotliowści wracają do podstawowych. Dalej nie da się podkręcić nic a nic. Czy mogłby mi ktoś poradzić co powinienem jeszcze zrobić żeby dało się to chociaż troszkę podkręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) poszukaj w opcjach atitoola, jest tam gdzieś, których ustawień ma używać domyślnie Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane_etfan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 czy zeby podkrecenie "dzialalo" atitool musi byc caly czas włączony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) czy zeby podkrecenie "dzialalo" atitool musi byc caly czas włączony? 1519141[/snapback] tak musi być włączony.po restarcie kompa ati tool ustawia przetaktowanie.Musisz tylko ustawić z wartość z jaką ma startować(apply on startup) . Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Rezker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...