Zabujca Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Witam mam problem z przesyłaniem danych z komórki na komputer i odwrotnie przez bluetooth. Ściągłem program do obsługi odbiornika bluetooth, ale ten program nie instaluje sterowników więc urządzonko nie działa. Czy ktoś wie skąd ściągnąć te sterowniki, a płyta mi sie zgubiła. Z góry dzięki. Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Zabujca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 najlepiej jak wiesz co to jest za modul bt, wtedy wchodzisz na strone producenta i sciagasz odpowiednie sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabujca Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 producentem jest I-TEC, a na stronie niema sterowników do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 szukaj na googlach ja kupilem jakies badziewie ktore wogole nie chcialo dzialac i po 30 minutowym przegladaniu for natrafilem na rozwiazanie wogole inne sterowniki koles wykorzystal niz te co daje producent bo te producenta nie dzialaja z nokiaszitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabujca Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 szukałem już długo ale nie znam modelu i dlatego nie znazłem. a ten twój jest taki niebieski może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...