CeglA Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 witam Mam mozliwosc kupienia nowej nokii z zagranicy ,za bardzo atrakcyjna cene. Zastanawia mnie czy z takimi telefonami nie ma problemow? Czemu ich ceny sa tak atrakcyjne,gdzie jest haczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ceny są atrakcyjne bowiem za granicą zazwyczaj fony są tańsze niż w Polsce. (dlatego jest dużo osób sprowadzających telefony i sprzedających np na allegro - ludzie kupują bo są dobre ceny, sprzedawcy zarabiają...wszyscy są zadowoleni :) )...sam ostatnio kupiłem Siemensa M65 (nowego) za 500 złociszy...fon sprowadzony ze Skandynawii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jesli to Nokia 6630, to licz sie z kosztami sciagania sima ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 najlepiej sciagnji od razu na miejscu locka, bo w polsce z najnowszymi modelami sa klopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 @RoKFoR a czy orientujesz sie moze, czy za granica (chodzi mi szczegolnie o Irlandie) komisy z komorkami sa rowniez rozpowszechnione tak jak i u nas w kraju? Ja jestem zainteresowany wlasnie zakpem Nokii 6630, ale nie mam ochoty w PL placic 250zl za zdjecie sima. Wiec chcialbym zrobic to na miejscu, tylko niewiem czy jest to wogole mozliwe, ew. o ile jest to tansze. jesli macie jakies info na ten temat, to bede b. wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 tego to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...