bartez91 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witajcie ! Szukam jakiesog TANIEGO sklepu internetowego z komputerami :P Moze to glupie pytanie ale znam tylko dwa : komputronik i sklep.tweak. - Moze jakies sklepy niemieckie ? Mam tam rodzine :wink: :wink: o cło juz nikt sie nie musi martwic bo przy przejezdzie przez granice tylko pokazuja aby jechac dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A proszę bardzo... www.arest.pl www.komsad.pl www.proline.pl www.pcprojekt.pl O części pytać też możesz niektórych userów - inaczej mówiąc wal do Luks'a_pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalkingpl Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 polecam ci mój sklep napisz co chcesz kupić a zrobię ci super cenki hurtowe www.laptopypc.pl , www.malibupc.pl gg: gg:3244221 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witajcie ! Szukam jakiesog TANIEGO sklepu internetowego z komputerami :P Moze to glupie pytanie ale znam tylko dwa : komputronik i sklep.tweak.To są tanie sklepy :D:D, to są jedne z najdroższych sklepów internetowych Sam kupuje w proline.pl i pcprojekt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja polecam od siebie www.acris.pl Ceny niskie, nie mialem nigdy zadnych problemow. Dostawa w moim przypadku trwala dzien :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...