wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Mam takie małe pytanko : czy opłata za założenie SDI jest wliczana w rachunku czy trzeba ją gdzies osobno opłacać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 jest razem z rachunkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 jest razem z rachunkiem.Widac nie wszedzie. Vide ja. Ja dostalem odrebny rachunek przy odbiorze modemu. ABONAMENT jest razem z rachunkiem. A te 535 czy tam 800 jest na oddzielnym rachunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja mam z rachunkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 jest razem z rachunkiem.Widac nie wszedzie. Vide ja. Ja dostalem odrebny rachunek przy odbiorze modemu. ABONAMENT jest razem z rachunkiem. A te 535 czy tam 800 jest na oddzielnym rachunku U mnie też tak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 A ja mialem w ratach bo u mnie mozna cos takiego bylo(nie zartuje)Czesc w okienku areszte w rachunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 A ja mialem w ratach bo u mnie mozna cos takiego bylo(nie zartuje)Czesc w okienku areszte w rachunku. ja tez bralem na raty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 A ja mialem w ratach bo u mnie mozna cos takiego bylo(nie zartuje)Czesc w okienku areszte w rachunku. Oczywiście, że można to rozłożyć na raty i warto to zrobić, bo te raty są nieoprocentowane. Więcej informacji szukaj na stronie TP SA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...