dejk's Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Sa rozne sposoby krecenie nagrywarek nowszy firmware albo cos czasami sie spotyka opis widzial ktos moze gdzies taki opis albowie czy sie da cos wiecej wycisnac z teac W516EB ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 podkręcać nagrywarki się da. na cdrinfo.pl jest opis jak "podkręcić" HP8210. W nowszych się chyba nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja kopnąłem swojego LiteOn-a z 32/12/40 na 40/12/48. Działa ok, tylko trochę piszczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 teaca 16x raczej nie podkrecisz - lepsze 'podkrecenie' zrobisz moim sposobem - upchnij czym predzej komus ten sprzet (penwie gwarancja juz sie skonczyla, no nie?) za polowe ceny nowej 40x , dozuc ta druga polowe i juz masz podkrecenie (z gwarancja na rok!) :D:D:D to dziala! wiem z autopsji :P:P:P (musze zmienic podpis!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a moje LG nie przeżyło zmiany bisu i tak się podkręciła że asz się przekręciła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Oprcz cdrinfo.pl polecam http://cdfreaks.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...