Miniotaur Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Po zflashowaniu biosu w karcie HIS EXCALIBUR RADEON 9000PRO 128MB, komputer przestał wyświetlać cokolwiek... co zrobić?? da się uratować kartę? po reakcji komputera domyślam się, że nie tylko przestał wyświetlać ekran, ale przestał się uruchamiać, bo miałem ustawiony start z dyskietki, a teraz po uruchomieniu kompa nic nie próbuje czytać... POMOCY!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A masz poprzedni bios?? Zrób tak: wyjmij z kompa Radka,kup,pożycz lub może masz jakąs grafę na PCI,włóż ją,w biosie ustaw Init First = Pci( z AGP) i odpal kompa.Następnie wyłącz,włóż Radka i odpal.Komp powinien się odpalić z PCI i wtedy możesz przywrócić biosa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniotaur Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 dzięki, spróbuję, teraz tylko muszę poszukać biosa do mojej karty bo ja oczywiście nie zrobiłem soie backup'u... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 A masz poprzedni bios?? Zrób tak: wyjmij z kompa Radka,kup,pożycz lub może masz jakąs grafę na PCI,włóż ją,w biosie ustaw Init First = Pci( z AGP) i odpal kompa.Następnie wyłącz,włóż Radka i odpal.Komp powinien się odpalić z PCI i wtedy możesz przywrócić biosa . 1519612[/snapback] Otóż to... Powino to zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...