zulus5ooo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Szukałem trochę po ostatnich postach, ale nie znalazłem nic konkretnego na ten właśnie temat i dlatego postanowiłem założyć topic. Myślę, że można zebrać tu zbiór porad, opisów narzędzi, etc. odnośnie zmiany BIOSu na grafikach z chipsetem nVidia :) Sam stoję przed małym dylematem, gdyż chciałbym zmienić domyślne taktowania karty na większe. Mam jakiegoś nV BIOS Editora, ale nie do końca wiem czym najlepiej zgrać BIOSa z karty, a następnie wgrać przerobionego z powrotem. Więc mógłby ktoś opisać całą procedurę "krok-po-kroku", tak żeby nic nie spaprać i wszystko zrobić jak należy, od początq do końca :) Myślę, że przyda się to paru osobom, nie tylko mnie :) Tak więc proszę o solidne wypowiedzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Solidna wypowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 very mega wielkie dzięki :D właśnie czegoś takiego szukałem, ale nie zaglądałem w posty, aż z 2002 roku ... :P więc jeszcze raz olbrzymie domo arigato :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...