wajha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mam teraz neo128 i mam mozliwosc zerwania umowy za free. szukam intertetu nie drozej niz neo128 i nie moge znalesc. aster i chello odpada bo nie ma w bloku ale morze jakas radiowka???? Prosze o pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mam teraz neo128 i mam mozliwosc zerwania umowy za free. szukam intertetu nie drozej niz neo128 i nie moge znalesc. aster i chello odpada bo nie ma w bloku ale morze jakas radiowka???? Prosze o pomoc!!!! 1519642[/snapback] Bylem dzisiaj na zakupach w galerii zoliborz, patrze a stoi sobie stoisko z tekstem: bezprzewodowy internet bez ograniczen. Pogadalem z Paniami i sprawa w skrocie wyglada tak: Daja: - lacze do 1 Mb/s - minimalna umowe na 3 miesiace - brak limitow na przesyl danych, oplat za sprzet i aktywacyjnych. i cena (ciut drozej niz neo) ... 64 zl netto. Musisz miec tylko tel. w TePsie. Stawiaja na nim DSL'a (placa za niego podobno sami). Dostawiaja AP i daja Ci karte. W przyszlosci z Twojego lacza bezprzewodowo moze korzystac do 4 osob - jak znajda chetnych w okolicy ;-). Pozdrowienia Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Piotr a jak sie nazywa ta firma i czy obejmuje zasiegiem cala warszawe czy tylko na żoliborzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 tez mnie ciekawi net w wawie, tyle ze ja moge placic troche drozej ale nie chce zadnych limitów i chce szybki net. ale to sie zobaczy... co do tego netu 2 posty wyzej to cos mi sie wierzyc nie chce ale kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Piotr a jak sie nazywa ta firma i czy obejmuje zasiegiem cala warszawe czy tylko na żoliborzu 1519953[/snapback] Nazywają się : air bites. Mają stronę: www.air-bites.pl. Startują na rynku warszawskim (nie tylko Żoliborz) - działają też w Krakowie (google.pl) . Na stronie jest telefon do biura - jednak bardzo sympatyczna (!!!) Pani z którą rozmawiałem prosiła o kontakt na jej komórkę (pewnie ma płacone od wyników ;-) ). Pozdrowienia Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...