Skocz do zawartości
wajha

Jaki Internet W Warszawie?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam teraz neo128 i mam mozliwosc zerwania umowy za free. szukam intertetu nie drozej niz neo128 i nie moge znalesc. aster i chello odpada bo nie ma w bloku ale morze jakas radiowka???? Prosze o pomoc!!!!

1519642[/snapback]

Bylem dzisiaj na zakupach w galerii zoliborz, patrze a stoi sobie stoisko z tekstem:

bezprzewodowy internet bez ograniczen. Pogadalem z Paniami i sprawa w skrocie wyglada tak:

Daja:

- lacze do 1 Mb/s

- minimalna umowe na 3 miesiace

- brak limitow na przesyl danych, oplat za sprzet i aktywacyjnych.

i cena (ciut drozej niz neo) ... 64 zl netto.

Musisz miec tylko tel. w TePsie. Stawiaja na nim DSL'a (placa za niego podobno sami). Dostawiaja AP i daja Ci karte. W przyszlosci z Twojego lacza bezprzewodowo moze korzystac do 4 osob - jak znajda chetnych w okolicy ;-).

Pozdrowienia

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mnie ciekawi net w wawie, tyle ze ja moge placic troche drozej ale nie chce zadnych limitów i chce szybki net. ale to sie zobaczy...

co do tego netu 2 posty wyzej to cos mi sie wierzyc nie chce ale kto wie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr a jak sie nazywa ta firma i czy obejmuje zasiegiem cala warszawe czy tylko na żoliborzu

1519953[/snapback]

Nazywają się : air bites.

Mają stronę: www.air-bites.pl.

Startują na rynku warszawskim (nie tylko Żoliborz) - działają też w Krakowie (google.pl) . Na stronie jest telefon do biura - jednak bardzo sympatyczna (!!!) Pani z którą rozmawiałem prosiła o kontakt na jej komórkę (pewnie ma płacone od wyników ;-) ).

Pozdrowienia

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi